Vier 20 jaar met ons mee

... en maak kans op té gekke prijzen!

Hiep, hiep, hoera! Van Hoorne Entertainment bestaat 20 jaar en daarom vieren wij heel 2023 feest. Want wie jarig is... trakteert! Het hele jaar door maak je elke maand kans op te gekke extra's. Van theater- en bioscoopkaartjes tot een verblijf bij Familie Resort Molenwaard of tickets voor Avonturenboerderij Molenwaard. De hele Van Hoorne Groep viert dit jubileum met ons mee! Houd onze socials in de gaten, elke 20e van de maand kan jij meedoen aan een nieuwe actie.

Winactie gesloten

De winactie van 20 oktober 2023 is gesloten en de winnaar is per mail op de hoogte gesteld. Op 20 november maken wij de nieuwe winactie bekend via onze social media kanalen.

Fien teun het sinterklaasfeest banner

20 jaar Van Hoorne Entertainment...

Van theater, televisie, bioscoopfilms en evenementen, tot entertainment op (eigen)parken, merchandise en meer… Sinds 2003 heeft Van Hoorne Entertainment zich ontpopt tot gerenommeerd specialist op het gebied van familie-entertainment. Door het bieden van 360 graden familieplezier, te letten op de kleinste details en persoonlijke aandacht te geven, nemen we iedereen mee in een droomwereld van geluk. Een wereld die ver weg lijkt, maar voor even dichtbij komt…