Avonturenboerderij Molenwaard

Themapark

Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien & Teun nemen je mee en laten je zien hoe groenten en fruit groeit in de kas, hoe kaas gemaakt wordt en leren je meer over bijen. Naast deze leerzame activiteiten kunnen kinderen ook een pony ritje maken, op trekkers rijden of knuffelen met de allerliefste boerderijdieren. Koop je tickets of maak een reservering voor de datum dat jij de Avonturenboerderij wilt bezoeken.

Tickets & reserveren

Waar spelen ontdekken is!

Eindeloos veel activiteiten

Bij Avonturenboerderij Molenwaard is van alles te beleven. Kom koe melken, trekker rijden, varen in een bootje, ponyrijden en nog veel meer! Daarnaast kun je ook knuffelen met de allerliefste boerderijdieren en meer leren over het verzorgen van plantjes en de herkomst van voedsel.

Tijdens je ontdekkingstocht over het park zijn allemaal opdrachten te doen , die te vinden zijn in het boerderijboekje die je bij aankomst ontvangst. Volg de route in het boekje, maak alle opdrachten en haal je boerderijdimploma! 

De vrolijkste shows

Geniet van al het parkentertainment

Ontdekken doe je niet alleen door te doen, maar ook door te kijken en luisteren. Op hoogseizoendagen hebben het liefste boertje en boerinnetje, Fien en Teun, hun eigen vrolijke Boerentheatershow. Een leuke en educatieve show waarbij kinderen met Fien en Teun kunnen meedansen- en spelen. Bovendien kun je ook genieten van de boerentheaters én krijgen Fien en Teun bijzondere gasten op bezoek tijdens de wisselende themamaanden.

Agenda van de avonturenboerderij

Entertainment avonturenboerderij

Het liefste boertje en boerinnetje, Fien en Teun

Fien en Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen die al spelenderwijs het Hollandse landleven ontdekken op hun boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven de leukste avonturen met al hun dierenvriendjes en leren op de boerderij van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Bij Avonturenboerderij Molenwaard leer jij samen met Fien en Teun meer over het Hollandse landleven.

Fien en teun

Alles voor het leukste dagje uit!

Bij Avonturenboerderij Molenwaard is het onze bedoeling om al onze gasten een onvergetelijk dagje uit te bezorgen. Dit heeft geresulteerd in dat Avonturenboerderij Molenwaard al een paar jaar op rij door ANWB is uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland!

Boerderijdiploma

Boerderijdiploma

Aan de slag met je opdrachtenboekje

Wordt net als Fien en Teun een echt boertje of boerinnetje. Ga aan de slag met je opdrachtenboekje en beantwoord alle vragen over het leven op een boerderij tijdens jouw bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard. Heb je alles ingevuld? Dan ontvang je aan het eind van de dag een écht boerderijdiploma.

Horeca

Horeca

Ambachtelijk bereid met verse streekproducten

Op Avonturenboerderij Molenwaard vind je verschillende horeca-punten. Kom pannenkoeken eten bij de fruitschuur, genieten van verse boeren frieten of ga picknicken in onze boomgaard. Bij Avonturenboerderij Molenwaard wordt alles ambachtelijk bereid met verse streekproducten.