TV-serie Jul & Julia

Jul & Julia zijn de beste muizenvriendjes en wonen in een hoge toren op een echt pretpark! Samen met de onhandige pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin beleven zij dagelijks spannende avonturen op hun pretpark en ver daar buiten. Maar als het boevenduo Bennie Dom en Ben Bang ze op de hielen zitten om zo de baas van het pretpark te worden, dreigt alles mis te gaan.

In opdracht van Familiepretpark Julianatoren ontwikkelde Van Hoorne Entertainment i.s.m. Any Media in 2015, 11 series van ieder 5 afleveringen. In elke serie beleven de muizenvriendjes Jul & Julia een spannend avontuur dat in 5 afleveringen naar een ontknoping toewerkt. Vanaf 11 mei 2015 was  de serie  te zien bij  RTL Telekids op RTL 8. Wegens het grote succes van de serie zijn er weer nieuwe afleveringen gemaakt. Deze worden vanaf maandag 7 maart 2016 uitgezonden  op deze populaire kinderzender.

Thema’s

Elke serie speelt zich af rondom een specifiek thema, zoals Piraten, Prinsen en Prinsessen, Het Wilde Westen, Tijdreizen, Safari, Spoken en Vakantie. De TV-serie van Jul & Julia is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: Televisie@VanHoorne.com