De nieuwe avonturen van Pipo de Clown

Sinds de jaren ‘50 reist de beroemde TV-clown Pipo al rond in zijn Pipowagen en is hij een begrip in Nederland en België.  Vanaf  voorjaar 2017 brengt Van Hoorne Entertainment de vrolijke kinderheld weer terug op televisie en beleeft hij spannende avonturen in een volledig nieuwe tv-serie.

Samen met zijn vrouw Mammaloe, hun vriend Klukkluk én de gulzige Dikke Deur reist hij door Nederland, op zoek naar prachtige plekjes om hun circusvoorstelling te spelen. Maar met de Dikke Deur in de buurt, is het altijd maar weer de vraag of dat zal lukken. 

Een bont gezelschap

Pipo de Clown is een vrolijke circusclown die overal het goede in ziet. Hij houdt van de natuur en geniet van de kleine dingen in het leven, een vlinder, een paardenbloem en de warme zonnestralen na een frisse regenbui. Mammaloe is zijn steun en toeverlaat. Een slimme en sterke vrouw met een betoverend mooie stem. De klunzige Klukkluk, de enige scherpschutter die altijd mist, maakt het drietal compleet. Tijdens hun reizen, opzoek naar avontuur, wordt het trio continu op de hielen gezeten door de Dikke Deur die Pipo het leven zuur  probeert te maken, maar uiteindelijk altijd zelf de klos is.

Kernwaarden

  • Doelgroep 3 – 6
  • Humor en kleur
  • Avontuur
  • Geschikt voor het hele gezin
  • Sociaal-emotionele onderwerpen
  • Kennismaken met de natuur

Uw dorp, stad of gemeente promoten?

In elke aflevering zullen Pipo en zijn reisgenoten een gemeente in Nederland aandoen en de mooiste en unieke plekjes van de streek bezoeken. Heeft u interesse om uw dorp, stad of gemeente op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen? Neem dan contact op met Van Hoorne Entertainment of stuur een e-mail naar Televisie@VanHoorne.com

Bekijk hier alle zakelijke mogelijkheden.

Pipo de Clown