- Fien & Teun -

Fien en Teun, twee vrolijke boerenkinderen, ontdekken al spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Fien (6 jaar) is de moederlijke, grote zus die haar broertje Teun (4 jaar) alles vertelt wat ze leert op school. Teun is een creatieve avonturier die zelf graag op onderzoek uitgaat om nieuwe dingen te ontdekken.

Kernwaarden

  • Doelgroep 2-6
  • Spelen, ontdekken, leren
  • Hollands, landleven, kleurrijk
  • Oorsprong, traditie, sentiment

Fien & Teun op TV

Sinds 2014 zijn Fien en Teun van maandag tot en met vrijdag 's ochtends te zien tijdens de Telekids Mini's bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Inmiddels zijn er al 40 verschillende afleveringen. Met een jaarlijks bereik van meer dan 1,2 miljoen kinderen is Fien & Teun niet meer weg te denken van tv. Iedere aflevering wordt ondersteund door vrolijke meezingliedjes over het thema van de aflevering.

Avonturenboerderij Molenwaard

Op 28 maart 2018 opende Avonturenboerderij Molenwaard zijn deuren in Groot-Ammers, Zuid-Holland. Fien en Teun zijn het gezicht van dit themapark en inmiddels hebben al meer dan 120.000 bezoekers de Avonturenboerderij bezocht. Op het park beleven hele families het Hollandse landleven: van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Ook zijn er vele dieren om te knuffelen, oude ambachten om te ontdekken en (h)eerlijke streekproducten om te proeven. Samen met hun ouders behalen kinderen hun boerderijdiploma en kunnen ze genieten van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien en Teun. Bij Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is! Het allerleukste, educatieve uitje voor families met kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar!

Meer Fien & Teun

In theaterseizoen 2017-2018 waren Fien en Teun, samen met hun dierenvriendjes te zien in de Nederlandse theaters met een eigen familievoorstelling. Ook hebben het boertje en boerinnetje hun eigen Fien & Teun-App en een Fien & Teun-merchandiselijn

Wilt u meer informatie ontvangen of de commerciële mogelijkheden bespreken? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Jelle Peltzeremail: Jelle@VanHoorne.com