Al het parkentertainment

Het Spoorwegmuseum, Vakantiepark Beerze Bulten, Plopsaland De Panne en diverse EuroParcs Resorts, maar ook aan tientallen kleinere parklocaties door heel Nederland en België levert Van Hoorne Entertainment (VHE) roadshows of meet & greets met populaire kinderidolen. Lees zeker verder op deze pagina voor enkele grotere projecten op het gebied van parkentertainment.

Bent u benieuwd wat wij voor uw attractie- of vakantiepark kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Landgoed van Sinterklaas op Duinrell (2010 - heden)

Het welbekende SiSaSinterklaasconcert en al het Sintertainment tijdens het Landgoed van Sinterklaas op Duinrell in Wassenaar wordt al vele jaren volledig verzorgd door VHE. Speciaal voor het attractiepark creëerden wij voor een aantal weekenden in november en december een totaalconcept op het gebied van parkentertainment rondom Sinterklaas, waarbij een overnachting op het aangrenzende vakantiepark gestimuleerd zou worden.

Het feestelijke belevingsconcept ‘Landgoed van Sinterklaas’, met onder andere het Concert, het Huis van Sinterklaas en de Pieten Parade, bleek een regelrecht succes bij jong en oud en behoort nu nog steeds tot het standaard entertainmentprogramma van Duinrell.

LEES MEER OVER HET LANDGOED

Julianatoren (2014 - 2019)

Ruim vijf jaar lang was VHE verantwoordelijk voor het volledige parkentertainment op Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn. Wij ontwikkelden, exclusief voor het park, een compleet belevingsconcept geheel gebaseerd op de karakters Jul & Julia de Muis die al jarenlang het beeldmerk voor de Julianatoren vormden.  

Naast de meet & greets, themaweekenden, speciale events, diverse parkshows en meerdere grote hoofdshows in het Jul & Julia Theater, creëerde ons bedrijf meer dan 30 exclusieve liedjes gebaseerd op de thema’s van het pretpark. De muziek werd niet alleen gebruikt in de shows, maar was ook te horen bij diverse attracties.

Bovendien produceerde VHE, als onderdeel van het belevingsconcept, de tv-serie ‘Jul & Julia’.

BEKIJK ONLINE DE TV-SERIE JUL & JULIA

Burgers’ Zoo (2016 - heden)

In 2016 ontving VHE de opdracht van Koninklijke Burgers’ Zoo voor een compleet nieuw edutainment project voor de Arnhemse dierentuin. In nauwe samenwerking met het park ontwikkelden wij de blacklight musical ‘Deep Ocean Monsters’, met het leergierige meisje Zoë in de hoofdrol.  Een succesvolle eerste parkshow, waarbij de complete dierentuinbelevenis voor de bezoekers werd versterkt.

Nog geen jaar later werd het belevingsconcept voor Burgers’ Zoo snel verder uitgebreid. Niet alleen voegden we een nieuw hoofdpersonage toe: stagiair dierenverzorging Silos, maar ook creëerden we een tiendelige tv-serie rondom de twee jongeren, gevolgd door een reeks aan educatieve muziekvideo’s.

Inmiddels behoren de Zoë & Silos-musicals standaard tot het jaarlijks wisselende programma binnen het parkentertainment van Burgers’ Zoo.

LEES MEER OVER ZOË & SILOS DE MUSICALS

Plopsa (2017 - heden)

Van slechts enkele meet & greets in 2017 én 2018 bij Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden en Plopsaland De Panne tot volledige vakantieperiodes volgepland met onze roadshows in alle Plopsa-parken. Na de positieve reacties van Plopsa-bezoekers over de allereerste meet & greets met o.a. Bert & Ernie, Spongebob en de PAW Patrol Pups werd de samenwerking tussen VHE en de Plopsa Group omgezet naar een solide partnerschap.

Vanaf 2019 levert ons bedrijf voor lange aaneengesloten (vakantie)periodes roadshows van o.a. PAW Patrol en Peppa Pig aan de Plopsa-parken in Nederland, België, Duitsland én Polen.

ONTDEK ALLE PLOPSA-PARKEN

Avonturenboerderij Molenwaard (2018 - heden)

De toevoeging van Avonturenboerderij Molenwaard in 2018 aan de Van Hoorne Groep betekende voor VHE niet alleen een vaste locatie voor het eigen merk ‘Fien & Teun’, maar ook voor het eigen parkentertainment. Van het eerste idee tot de uitvoering in detail; de complete invulling van het volledige entertainmentprogramma ligt bij ons bedrijf.

LEES MEER OVER DE AVONTURENBOERDERIJ

Vakantiepark Molenwaard (2021 - heden)

Eind mei 2021 breidde de Van Hoorne Groep nog verder uit met Vakantiepark Molenwaard. Ook deze verblijfslocatie werd gekoppeld aan het eigen merk ‘Fien & Teun’ en maakte vanzelfsprekend VHE wederom tot bedenker én hoofdleverancier van al het parkentertainment.

 ONTDEK HET VAKANTIEPARK