Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard is een uniek themapark voor (jonge) kinderen, gesitueerd in het Groene Hart. Winnaar van het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019, 2020 én 2021, gekozen door het Land van ANWB.

Met de toevoeging van Avonturenboerderij Molenwaard in 2018 aan de Van Hoorne Groep kreeg Van Hoorne Entertainment (VHE) niet alleen een vaste locatie voor het eigen merk ‘Fien & Teun’, maar ook voor het eigen parkentertainment. Van het eerste idee tot de uitvoering in detail; de complete entertainmentbeleving op het themapark sluit naadloos aan bij het concept van de Avonturenboerderij en uiteraard bij de oer-Hollandse wereld van kinderkarakters Fien en Teun.

Fien & Teun Shows

Binnen het uitgebreide entertainmentprogramma van de Avonturenboerderij heeft VHE de muzikale shows van Fien en Teun een prominente rol gegeven. Het Welkomstfeest van het boertje en boerinnetje is gelijk ook de opening van het park en met het Slotfeest zwaaien ze de bezoekers weer uit. Tussendoor genieten de kinderen in het Fien & Teun Theater van de speciaal ontwikkelde Boerentheatershow, waarbij Fien en Teun op licht educatieve én vooral humorvolle wijze de leukste verhaaltjes over het leven op de boerderij delen.

Boerenkartheatershows

Interactief, leerzaam én muzikaal... dat was ons idee voor de Boerenkartheatershows. Verspreid over de Avonturenboerderij staan meerdere gedecoreerde boerenkarren, met muziekinstallatie en een acteur of actrice. In rol van o.a. een imker, kaasboer, molenaar of fruitboer leren zij de jonge bezoekers tijdens een korte voorstelling op muzikale wijze van alles over het Hollandse landleven.

Boerderijthema’s

Elk jaar verschijnen op de Avonturenboerderij nieuwe, alsook terugkerende, boerderijthema’s met Fien en Teun, zoals de Paaseierenzoektocht, Het Grote Sinterklaasfeest en de Boerenkerstmarkt. Geheel in lijn met het natuur- en boerderijconcept verzorgde VHE ook al meerdere malen roadshows van bekende kinderkarakters als Kikker en Peppa Pig.

Bent u op zoek naar een ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst of feestelijk evenement voor uw organisatie? Kijk hier voor het complete aanbod bij Avonturenboerderij Molenwaard. 

Avonturenboerderij Molenwaard is, naast Van Hoorne Entertainment en Vakantiepark Molenwaard, onderdeel van de Van Hoorne Groep.