Zoë & Silos - De Mangrove Musical

Na het grote succes van ‘Deep Ocean Monsters - dé onderwater musical’ presenteren Koninklijke Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment deze zomer een gloednieuwe musical, met Zoë en haar nieuwe vriendje Silos in de hoofdrol. In ‘Zoë & Silos - De Mangrove Musical’ beleven zij een spannend avontuur, waarin het leven in de mangrove op kleurrijke en educatieve wijze centraal staat.

Van 8 juli tot en met 27 augustus 2017 is de Mangrove Musical te zien in het Blacklight Theater in het park.

In een half uur durend visueel spektakel wordt je meegenomen naar de mangrovebossen van Belize, waar de leukste, spannendste, mooiste en grappigste wezens leven, zoals de Caribische zeekoe en de meest kleurrijke vlinders. Deze adembenemende musical voor jong en oud is bij de entreeprijs inbegrepen!

Het verhaal
Tijdens haar bezoek aan Burgers’ Zoo verwondert de jonge Zoë zich over de kleurrijke omgeving van Burgers’ Mangrove, waar bezoekers worden ondergedompeld in de bijzondere en kwetsbare ‘kraamkamer van de oceaan’. Haar vriend Silos, stagiair-dierverzorger op het park, is in het Zuid-Amerikaanse Belize, waar hij zijn vader bezoekt die werkzaam is als ranger in de plaatselijke mangrove. Zoë droomt ervan om, net als Silos, de mangrove van Belize te bezoeken. Na een uitgebreid videogesprek met haar vriend aan de andere kant van de wereld, valt Zoë in slaap en komt zij in haar dromen terecht in de wereld die Silos zo dierbaar is. Bezoekers worden in een wervelende show meegezogen naar de kleurrijke wereld van de mangrove, waar ze zich verwonderen over de wezens die hier leven.

Lees meer: https://www.burgerszoo.nl/musical