- Pipo de Clown -

Sinds de jaren ‘50 reist de beroemde TV-clown Pipo al rond in zijn Pipowagen en is hij een begrip in Nederland en België. Vanaf 16 oktober 2017 brengt Van Hoorne Entertainment de vrolijke kinderheld weer terug op televisie en vanaf mei 2018 in het theater in een volledig nieuw geruit jasje! Samen met zijn vrouw Mammaloe, hun vriend Klukkluk én de gulzige Dikke Deur, staat Pipo een reeks aan gloednieuwe, spannende avonturen te wachten.

Een nieuw jasje

Ruim een halve eeuw na zijn ‘geboorte’ is Pipo uiteraard toe aan een nieuw jasje. De nieuwe avonturen van Pipo de Clown worden jonger, sneller en kleurrijker dan voorheen. Maar de typische Pipo humor en zijn altijd vrolijke lach blijven onveranderd.

Een bont gezelschap

Pipo de Clown is een vrolijke circusclown die overal het goede in ziet. Hij houdt van de natuur en geniet van de kleine dingen in het leven, een vlinder, een paardenbloem en de warme zonnestralen na een frisse regenbui. Mammaloe is zijn steun en toeverlaat. Een slimme en sterke vrouw met een betoverend mooie stem. De klunzige Klukkluk, de enige scherpschutter die altijd mist, maakt het drietal compleet. Tijdens hun reizen, op zoek naar avontuur, wordt het trio continu op de hielen gezeten door de Dikke Deur die Pipo het leven zuur  probeert te maken, maar uiteindelijk altijd zelf de klos is.

Doelgroep

Waar Pipo vanaf de jaren ‘50 hele gezinnen aan de buis gekluisterd hield, zullen het vanaf nu vooral de kleuters (3-6) zijn die genieten van Pipo’s avonturen en de malle fratsen van Klukkluk. Maar uiteraard wordt de rest van het gezin veelvuldig geprikkeld mee te kijken en zal menig (groot)ouder met weemoed terugdenken aan zijn of haar eigen kindertijd.

Kernwaarden

  • Doelgroep 3 – 6
  • Humor en kleur
  • Avontuur
  • Geschikt voor het hele gezin
  • Sociaal-emotionele onderwerpen
  • Kennismaken met de natuur

Pipo op Televisie

Vanaf 16 oktober 2017 beleeft Pipo spannende avonturen in een volledig nieuwe tv-serie: 'De nieuwe avonturen van Pipo'. Samen met Mammaloe en Klukkluk reist hij door Nederland, op zoek naar prachtige plekjes om hun circusvoorstelling te spelen. Maar met de Dikke Deur in de buurt, is het altijd maar weer de vraag of dat zal lukken.

Pipo op bezoek in uw dorp of stad?

In elke aflevering zullen Pipo en zijn reisgenoten een gemeente in Nederland aandoen en de mooiste en unieke plekjes van de streek bezoeken. Heeft u interesse om uw dorp, stad of gemeente op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen? Neem dan contact op met Van Hoorne Entertainment of stuur een e-mail naar Televisie@VanHoorne.com

Retail-licenties

Vanaf het najaar van 2017 gaat Van Hoorne Entertainment een diversiteit aan Pipo-producten via de retail aanbieden. Zo kunt u uw product promoten of een nieuw product ontwikkelen en gebruikmaken van de naamsbekendheid van Pipo de Clown. U kunt hiervoor een licentie aanvragen. Heeft u interesse of meer vragen? Neem dan contact op met Van Hoorne Entertainment of stuur een e-mail naar License@VanHoorne.com

Pipo in het theater

Het reizigersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Daarom zal de Pipokaravaan vanaf mei 2018 opnieuw door het land trekken voor een echte theatertour 'Pipo en de Piratenprinses'. Humor, muziek en circus ontmoeten elkaar in een theaterspektakel voor de hele familie  te zien in de Nederlandse en Belgische theaters.

De voorstelling is te boeken door theaters. Maar uiteraard kunt u als bedrijf of instelling ook een voorstelling uitkopen en exclusief aanbieden aan uw klanten, leden of werknemers in een door u zelf te bepalen theater. Neem voor boekingen of meer informatie contact op met Van Hoorne Entertainment of stuur een e-mail naar Boekingen@VanHoorne.com

Pipo live op pretpark Julianatoren

In 2017 en 2018 parkeerden Pipo en Mammaloe de Pipowagen op de Julianatoren voor een vrolijke minishow vol meedoedansjes en meezingliedjes: Pipo's Sapperdeflap Hoeradag! 

Minishow: Pipo's Sapperdeflap Hoeradag
Het is een spannende dag, want Pipo viert vandaag zijn Sapperdeflap Hoeradag. Het belooft een groot feest te worden met slingers, ballonnen en natuurlijk taart. Maar het lijkt erop dat Mammaloe van niets weet... Ze zou Pipo’s Sapperdeflap Hoeradag toch niet vergeten zijn?

Pipo op uw evenement

Pipo komt met een minishow graag naar uw locatie of evenement om de kinderen en ouders mee te nemen in een interactief verhaal, ondersteund door liedjes en met veel humor. Deze show is op iedere gewenste locatie uit te voeren en duurt 45 minuten. Na afloop van de show is er een meet & greet met Pipo. Neem voor boekingen of meer informatie contact met ons op of stuur een e-mail naar: Boekingen@VanHoorne.com.