Fien & Teun | Roadshow

Fien en Teun zijn het liefste boertje en boerinnetje van Nederland! Ze wonen op een boerderij waar ze van alles ontdekken over het Hollandse landleven. Samen werken ze in hun eigen moestuintje, verzorgen ze de dieren en beleven ze de allerleukste avonturen! Natuurlijk vinden Fien en Teun het superleuk om hun verhaaltjes te delen met de bezoekertjes van uw evenement.

Tijdens de interactieve, humorvolle voorstelling zingen Fien en Teun vrolijke liedjes over het leven op de boerderij. Zo leren ze de kinderen, op speelse wijze, gelijk ook veel over dieren, eten en de natuur.

De roadshow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen). Na afloop van de show gaan Fien en Teun graag met alle boertjes en boerinnetjes op de foto!

Fien & Teun zijn 11 juli in première gegaan met hun allereerste bioscoopfilm: Fien & Teun – Het grote dierenfeest! Ter ere van de film krijgt u in de maanden juli, augustus en september 30% korting op jouw Roadshow van Fien & Teun!

Doelgroep2+
Duur25 minuten
Prijsvanaf € 2.495,-


Wilt u de roadshow Fien & Teun reserveren?  Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Esther van SantenE-mail: Boekingen@VanHoorne.com
Eva JonkerE-mail: Boekingen@VanHoorne.com


Alle prijzen onder voorbehoud  van wijzigingen én excl. BTW en reiskosten.

Van Hoorne Entertainment is merkeigenaar van Fien & Teun.