Kikker | Roadshow

Kikker, bekend van de kinderboeken van Max Velthuijs, is al ruim 35 jaar één van de meest geliefde kinderkarakters. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier. Maar, avontuur is ook leuk! En dus, komt hij, samen met zijn vriendjes Haas en Eend, speciaal langs op uw evenement.

In deze vrolijke spiksplinternieuwe Roadshow ‘Kikker en een heel bijzonder dag’ beleeft Kikker wel een héél bijzonder avontuur. Zijn vriendje Haas heeft gezegd dat vandaag een bijzondere dag is, maar wat er zo bijzonder is, dat weet Kikker niet. Eend en Haas doen wel een beetje vreemd. Wat zou er toch aan de hand zijn? Geniet van deze leuke swingende show van Kikker en zijn vriendjes vol met vrolijke liedjes en ontdek samen met Kikker waarom deze dag zo bijzonder is!

Met prachtige grote handpoppen brengen de acteurs Kikker, Eend en Haas tot leven met live spel en zang.

De roadshow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen). Na afloop van de show gaat Kikker graag met alle onderwatervriendjes op de foto!

Doelgroep2+
Duur 30 minuten
Prijsvanaf € 2.975,-


Wilt u de roadshow met Kikker reserveren? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.  

Esther van SantenE-mail: Boekingen@VanHoorne.com
Eva JonkerE-mail: Boekingen@VanHoorne.com


Alle prijzen onder voorbehoud  van wijzigingen én excl. BTW en reiskosten.

Van Hoorne Entertainment is officiële licentiehouder van de roadshow met Kikker.