Thomas de Stoomlocomotief | Roadshow

Het eigenwijze stoomlocomotiefje Thomas is al jarenlang zeer geliefd onder kinderen. Met de populaire televisieserie, kleurrijke boeken, succesvolle theatertours én vele speelgoedartikelen inspireren Thomas en zijn vrienden de jonge ontdekkingsreizigers om zelf te onderzoeken hoe dingen werken.

Samen met twee zingende en swingende conducteurs maakt Thomas graag een tussenstop op uw evenement voor zijn vrolijke roadshow. Op het eiland Sodor zijn er grote problemen! Zouden uw bezoekertjes Thomas en de conducteurs weer op het goede spoor kunnen zetten? Klaar voor een stomend optreden? Iedereen instappen, op volle kracht vooruit!

De mini-voorstelling van Thomas de Stoomlocomotief is uit te breiden met de treinen Percy, James en Gordon. De levensgrote treinen zullen ongetwijfeld indruk maken op uw publiek (prijs op aanvraag). De roadshow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen). Na afloop van de show gaat Thomas graag met het publiek op de foto!

Doelgroep2+
Duur30 minuten
Prijsvanaf € 2.850,-


Wilt u de roadshow met Thomas de Stoomlocomotief reserveren? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Esther van SantenE-mail: Boekingen@VanHoorne.com
Eva JonkerE-mail: Boekingen@VanHoorne.com


Alle prijzen onder voorbehoud  van wijzigingen én excl. BTW en reiskosten.

Van Hoorne Entertainment is officiële licentiehouder van de roadshow met Thomas de Stoomlocomotief.