Woezel & Pip | Roadshow

Woezel & Pip zijn al heel lang te vinden in de Nederlandse boekenwinkels, in het theater en op televisie. De liefste hondjes van de hele wereld, bedacht en gecreëerd door Guusje Nederhorst, beleven elke dag weer een nieuw avontuur in de Tovertuin. Maar, voor uw evenement komen Woezel & Pip graag even naar buiten om kennis te maken met de jongste bezoekers.

In de gezellige liedjesshow van Woezel & Pip is het bot van Woezel plots verdwenen! Tijdens hun zoektocht beleven de hondjes de leukste avonturen; van de grootste pret op vakantie tot een verkleedpartijtje als échte koning en prinses. Ook komen Woezel & Pip hun beste vriendjes Buurpoes en Molletje tegen. Samen zingen ze de vrolijkste liedjes over vriendschap, samen spelen én over de Sloddervos.

De roadshow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen). Na afloop van de show gaan Woezel & Pip graag met alle Tovertuinvriendjes op de foto!

Doelgroep2+
Duur 30 minuten
Prijsvanaf € 3.250,-


Wilt u de roadshow Woezel & Pip reserveren? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Esther van SantenE-mail: Boekingen@VanHoorne.com
Eva JonkerE-mail: Boekingen@VanHoorne.com


Alle prijzen onder voorbehoud  van wijzigingen én excl. BTW en reiskosten.

Van Hoorne Entertainment is officiële licentiehouder van de minishow met Woezel & Pip.