De te gekke pianopietenshow

Rommel de bommel, wat een gestommel, hoor ik me daar… de vrolijke klanken van de Te Gekke Piano Pieten?!

Ervaar met al uw medewerkers en hun gezin het allergrootste sing-a-long Sinterklaasfeest op uw eigen bedrijfslocatie! Haal de meest unieke Sinterklaasact van dit moment nu in ‘huis’: De Te Gekke PianoPietenShow. Op hun twee prachtige Pepernotenvleugels spelen de pieten op verzoek van de kinderen, en natuurlijk ook van de ouders, de meest favoriete Sinterklaasliedjes aller tijden. Het repertoire van de Piano Pieten kent geen grenzen, dus vraag maar raak!

Naast het interactieve liveoptreden van de Piano Pieten bereiden zij, samen met het publiek, in afwachting van de komst van Sinterklaas, ook het grote feest voor! Alles moet helemaal pepernootperfect, tiptoptaaitaai in orde zijn! Maar, waarom maakt Politiepiet zich dan toch zo druk? Via een liveverbinding met het Pietenpolitiebureau, zichtbaar op het grote scherm, blijkt het complete chaos te zijn. Wat is daar toch aan de hand? Zullen de kinderen samen met Sinterklaas en de Piano Pieten het grote mysterie kunnen oplossen?

Geniet samen van vrolijke muziek, hilarische humor, gigagezellige grapjes en sensationele spanning, mét bezoek van Sinterklaas, in de allerleukste act van het jaar: De Te Gekke PianoPietenShow! 

Eventtype            Roadshow
Doelgroep           3+
Duur                     45 minuten
Prijs                       vanaf € 3.250,- exc. btw

Heeft u interesse in de roadshow ‘De Te Gekke PianoPietenshow’? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Esther van Santen             E-mail: Boekingen@VanHoorne.com
Eva Jonker                           E-mail: Boekingen@VanHoorne.com

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.