Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest

Zachtjes gaan de paardenvoetjes: trippel, trappel, trippel, trap… op weg naar het theater voor de voorstelling ‘Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest’.

Verras uw personeel met het allerleukste culturele uitje voor het hele gezin! Bezoek de spiksplinternieuwe, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest’ in het theater bij uw bedrijf in de buurt. De populaire karakters Fien en Teun, het lieve boertje en boerinnetje, hebben met hun eigen tv-serie, themapark én vakantiepark al vele kinderhartjes veroverd. Ook in deze feestelijke familievoorstelling leren ze de jonge theaterbezoekertjes spelenderwijs van alles over het Hollandse landleven.

Sinterklaas is in het land! Samen met hun dierenvriendjes maken Fien en Teun zich klaar voor de gezelligste tijd van het jaar! Fien en Teun maken een mooie tekening voor de Sint en fantaseren al over welke cadeautjes ze in hun klompjes krijgen. Maar, komt Sinterklaas eigenlijk wel langs op de boerderij?

‘Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest’ is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Deze muzikale voorstelling is niet alleen leerzaam, maar zit ook vol humor en interactie. Bovendien vinden vóór en ná de show diverse activiteiten in de foyer plaats, zoals de Boerderij Experience en een uitgebreide meet & greet.    

Eventtype            Theatervoorstelling
Doelgroep           2+
Duur                     60 minuten
Prijs                      vanaf € 3.500,- exc. btw

Heeft u interesse in de theatervoorstelling ‘Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest’? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Esther van Santen             E-mail: Boekingen@VanHoorne.com
Eva Jonker                           E-mail: Boekingen@VanHoorne.com

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.