uw eigen Sinterklaasevent

Hij komt, hij komt, de lieve, goede Sint… op geheel eigen wijze naar uw eigen Sinterklaasevent.

Kies voor de allerbeste Sintbeleving ooit en zorg voor die ene speciale, memorabele herinnering bij uw medewerkers en hun gezin. Van losse activiteiten, muzikaal entertainment tot de volledige invulling van uw Sinterklaasfeest; bij Van Hoorne Entertainment denken wij graag met u mee.

Sinds 2011 verzorgt Van Hoorne Entertainment bijvoorbeeld jaarlijks het Sintevent op maat voor zo’n 600 kinderen en medewerkers van de Iv-Groep.

“Iv-Groep hecht enorm veel waarde aan tradities. Het Iv-Sinterklaasfeest is daar één van. Dat moet voor ieder Iv-kindje een échte belevenis zijn; iets magisch. Al jaren werken wij samen met Van Hoorne Entertainment om invulling te geven aan deze mooie traditie. Het fijne van onze samenwerking is dat we elkaar begrijpen, aanvullen en feilloos aanvoelen. Het begint met sparren, dan komt het plan, zetten we de puntjes op de i en het Sinterklaasfeest staat! Onze Van Hoorne-contactpersoon is altijd even behulpzaam, flexibel, begrijpt onze wensen en grijpt in daar waar nodig, maar nooit dwingend. Kortom: Van Hoorne Entertainment regelt en ontzorgt! Alles voor ons gezamenlijke doel: ‘blije kinderkopjes’.” - Monique Clarenbach, directiesecretaresse Iv-Groep

Benieuwd naar ons Sintertainment op maat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Esther van Santen             E-mail: Boekingen@VanHoorne.com
Eva Jonker                           E-mail: Boekingen@VanHoorne.com