Van Hoorne Kids Toys Cadeautjesservice

Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in m’n schoentje… door de Van Hoorne Kids Toys Cadeautjesservice.

Creëer een onvergetelijk pakjesmoment voor de kinderen van uw personeel. Bij ons staat gastvrijheid én klantvriendelijkheid centraal; graag nemen wij in het drukke Sinterklaasseizoen al uw zorgen uit handen met onze Van Hoorne Kids Toys Cadeautjesservice!

Ons eigen cadeau-assortiment bestaat uit A-kwaliteit speelgoed en merchandise. Van Hoorne Kids Toys levert de presentjes af bij uw medewerkers thuis, op uw bedrijfslocatie of bij één van onze shows. Zoek de cadeautjes gemakkelijk uit in onze online omgeving; u kunt ook de ouders zelf de mogelijkheid bieden om een keuze voor hun kind(eren) te maken. Alle presentjes worden zorgvuldig door ons Sinterklaasteam ingepakt en van de juiste namen voorzien.

Met een ruim aanbod aan speelgoed heeft Van Hoorne Kids Toys voor ieder wat wils; voor kinderen van alle leeftijden en presentjes in diverse prijsklassen. Bent u klaar voor het mooiste cadeau van het jaar?

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden van onze Van Hoorne Kids Toys Cadeautjesservice? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Esther van Santen             E-mail: Boekingen@VanHoorne.com
Eva Jonker                           E-mail: Boekingen@VanHoorne.com