We create a lifetime of memories

Van Hoorne Entertainment, opgericht in 2003, is een gerenommeerd specialist in de wereld van familie-entertainment. Het bedrijf staat voor 360-graden familieplezier, met activiteiten die variëren van theater, televisie en events tot parkentertainment, merchandising en licensing. Om zijn gasten dé ultieme wereld van geluk te laten beleven, hanteert Van Hoorne Entertainment één overduidelijke missie: 

Met ons toegankelijk, kwalitatief hoogwaardig familie-entertainment én excellente gastvrijheid creëren wij onvergetelijke geluksmomenten voor alle kinderen en hun (groot)ouders; op iedere plek en elk moment.  

-

Allround familie-entertainment

Jaarlijks worden de theaterproducties,  alleen al in Nederland bezocht door ruim 450.000 gasten. Jonge kinderen en hun (groot)ouders genieten samen van producties als Woezel & Pip, PAW Patrol, Peppa Pig, Fien & Teun, Brandweerman Sam, Thomas de Stoomlocomotief, Sesamstraat en meer. Bovendien ontwikkelt het bedrijf, als basis binnen de theaterafdeling, elk jaar een nieuwe sprookjesmusical voor het gehele gezin. Onder meer Belle en het Beest, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel, Roodkapje, Hans & Grietje, De Kleine Zeemeermin en Doornroosje toverde VHE om tot een familievoorstelling vol muziek en humor. Inmiddels beperkt VHE zich al jaren niet meer alleen tot Nederland als afzetgebied voor zijn theaterproducties. Het aanhoudende succes gaat namelijk de grens over. Zo geniet ook het publiek in België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Tsjechië, Suriname en Israël van alle producties.  
 

Internationaal bekende merken

Internationaal bekende merken als Brandweerman Sam, Peppa Pig, Thomas de Stoomlocomotief, Masha en de Beer en L.O.L. Surprise!, maar ook eigen sterke merken als Fien & Teun en Sprookjesmusicals behoren tot het uitgebreide assortiment van live-entertainment voor het buitenland. Zo beleefde Peppa Pig haar theaterpremière in Duitsland, reisde Thomas de Stoomlocomotief af naar Tsjechië en Polen, en speelde Brandweerman Sam diverse shows in België, Duitsland en Israël; alles onder de VHE-vlag. 


TV en Film 

Sinds 2014 is VHE ook actief op het gebied van televisie, en heeft het bedrijf eind 2020 zijn eigen YouTube-kanaal: Van Hoorne KIDS TV. Kinderseries als Fien & Teun, Jul & Julia, De Nieuwe Avonturen van Pipo en Kerst op Wonder School zijn originele VHE-producties. Maar ook jeugdseries als Zoë & Silos en Theaterkids behoren tot het uitgebreide tv-aanbod.  

Meet en Greets & Events

Niet alleen in het theater en op televisie weet VHE kinderdromen waar te maken. Door heel Nederland en België komt het publiek in aanraking met de producties van het bedrijf. Grootschalige evenementen als het Landgoed van Sinterklaas, Telekids Familie Feest en Sint on Ice maakten deel uit van het diverse entertainmentaanbod. Ook op ‘kleinere’ schaal is VHE door heel het land actief, bijvoorbeeld met het unieke Peuterfestijn, maar ook met zijn roadshows en meet & greets met bekende kinderhelden als PAW Patrol, Spongebob, Kikker, Woezel & Pip, Thomas de Stoomlocomotief en Dora.  

Recreatie

Aan deze lange lijst van aanbod mag VHE nog live-entertainment voor recreatie-, thema- en vakantieparken toevoegen. Met zijn expertise creëert het bedrijf complete totaalbelevingsconcepten die volledig aansluiten op de wensen van opdrachtgevers als Julianatoren, Burgers’ Zoo en Duinrell, variërend van unieke ontmoetingsmomenten tot speciaal ontwikkelde parkmusicals.  Tot slot staat VHE uiteraard ook direct in verband met het volledige familie-entertainment bij Avonturenboerderij Molenwaard en Vakantiepark Molenwaard; de andere onderdelen van de Van Hoorne Groep. 

Dromenproducent 

Blijven verrassen, verwachtingen overtreffen en dromen laten uitkomen... bij VHE komen de (kleine) gasten altijd op de eerste plaats. Persoonlijke aandacht is hierbij dé sleutel tot succes. Dat komt terug in alle aspecten van het bedrijf, tot in het kleinste detail. Iedere keer opnieuw, bij elk product wat VHE maakt, maar ook via zijn actieve socialmediakanalen en de jaarlijkse Fandag. Met het oog continu gericht op zijn doelgroep zorgt het bedrijf niet alleen voor een sterke binding met de gasten, maar creëert het zo ook dat ene memorabele moment dat het doorvertellen waard is. 

(Speel)kameraad 

VHE heeft al doel om elk kind, op ieder moment én op elke plek te kunnen bedienen. Zo heeft het bedrijf het sterke kindermerk Fien & Teun niet alleen zichtbaar ingezet in het theater, op televisie en op eigen parken, maar ook in de retail. Met deze merchandiselijn wordt een extra magisch moment gecreëerd; een extra contactmoment met het VHE-product in huis van de (kleine) gasten.  Naast zijn rol als speelkameraad voor kinderen, is VHE een sterke kameraad op zakelijk vlak; een échte partner in crime. Persoonlijke aandacht is ook hierbij het belangrijkste speerpunt. VHE luistert naar wensen, deelt zijn kennis en verleent zijn service. Het uitgangspunt van de samenwerking is altijd een win-winsituatie. Samen bereiken we immers meer dan alleen. Zo werkt VHE al jaren samen met topleveranciers op het gebied van decors, kostuums, muziek, scripts, regie en meer. Door een zeer open, gepassioneerde werkwijze met alle interne en externe creatives halen beide partijen niet alleen het allerbeste in elkaar naar boven, maar ook in het eindresultaat.  


 
Meer weten wat VHE voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem dan telefonisch contact op via +31 (0) 184 417 066 of stuur een mail naar Info@VanHoorne.com.