We create a lifetime of memories!

Van Hoorne Entertainment, opgericht in 2003, is een gerenommeerd specialist in de wereld van familie-entertainment. Blijven verrassen, verwachtingen overtreffen en dromen laten uitkomen... bij Van Hoorne Entertainment komen de (kleine) gasten altijd op de eerste plaats. Persoonlijke aandacht is hierbij dé sleutel tot succes. Dat komt terug in alle aspecten van het bedrijf, tot in het kleinste detail. Iedere keer opnieuw, bij elk product wat Van Hoorne Entertainment maakt. Met het oog continu gericht op zijn doelgroep zorgt het bedrijf niet alleen voor een sterke binding met de gasten, maar creëert het zo ook dat ene memorabele moment dat het doorvertellen waard is. 

Jaarlijks worden de theaterproducties in Nederland bezocht door ruim 450.000 gastenJonge kinderen en hun (groot)ouders genieten samen van producties van (internationale) merken als Woezel & Pip, PAW Patrol, Peppa Pig, Fien & Teun, Brandweerman Sam en meer. Bovendien ontwikkelt Van Hoorne elk jaar een nieuwe sprookjesmusical voor het gehele gezin. Inmiddels beperkt de Van Hoorne Groep zich al jaren niet meer alleen tot Nederland voor theaterproducties. Zo geniet ook het publiek in België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Tsjechië, Suriname en Israël van de betoverende producties.

Meet & Greet Woezel en Pip

Theater, TV en Film

Kinderen en hun (groot)ouders genieten samen van producties van (internationale) merken als Woezel & Pip, PAW Patrol, Peppa Pig, Fien & Teun, Brandweerman Sam en meer. Bovendien ontwikkelt Van Hoorne elk jaar een nieuwe sprookjesmusical voor het gehele gezin. Sinds 2014 is Van Hoorne Entertainment actief op het gebied van TV en Film en Van Hoorne Entertainment sinds 2020 een eigen YouTube-kanaal: Van Hoorne KIDS TV met kinderseries als Fien en Teun, maar ook de sprookjes en doldwaze avonturen met Titus en Fien. In de zomer van 2021 maakten Fien & Teun hun debuut op het witte doek met hun eerste bioscoopfilm Fien en Teun: Het Grote Dierenfeest.

Meet & Greets, Events en Roadshows

Niet alleen in het theater en op televisie weet Van Hoorne Entertainment kinderdromen waar te maken. Door heel Nederland en België komen mensen in aanraking met de producties van Van Hoorne Entertainment. Evenementen als het Landgoed van Sinterklaas en Sint on Ice maakten deel uit van het diverse entertainmentaanbod, maar ook met roadshows en meet & greets met bekende kinderhelden als PAW Patrol, Spongebob, Kikker, Woezel & Pip, Thomas de Stoomlocomotief en Dora.

Parkentertainment & Recreatie

Aan deze lijst van aanbod mag Van Hoorne Entertainment nog live-entertainment voor recreatie-, thema- en vakantieparken toevoegen. Van Hoorne creëert complete totaalbelevingsconcepten die volledig aansluiten op de wensen van opdrachtgevers als Julianatoren en Duinrell. Variërend van unieke ontmoetingsmomenten tot speciaal ontwikkelde parkmusicals. Tot slot staat VHE uiteraard ook direct in verband met het volledige familie-entertainment bij Avonturenboerderij Molenwaard en Vakantiepark Molenwaard; de andere onderdelen van de Van Hoorne Groep. 

(Speel)kameraad 

Van Hoorne Entertainment heeft als doel om elk kind, op ieder moment én op elke plek te kunnen bedienen. Zo heeft het bedrijf het sterke kindermerk Fien & Teun niet alleen zichtbaar ingezet in het theater, op televisie en op eigen parken, maar ook in de retail. Naast zijn rol als speelkameraad voor kinderen, is VHE een sterke kameraad op zakelijk vlak; een échte partner in crime. Persoonlijke aandacht is ook hierbij het belangrijkste speerpunt. Het uitgangspunt van een samenwerking is altijd een win-winsituatie. Samen bereiken we immers meer dan alleen. Zo werkt VHE al jaren samen met topleveranciers op het gebied van decors, kostuums, muziek, scripts, regie en meer.

Banner vakantiepark