We create a lifetime of memories!

Van Hoorne Studios, opgericht in 2003, is een gerenommeerd specialist op het gebied van familie-entertainment. Al jarenlang maken wij het voor kinderen en hun families mogelijk om (kinder)idolen te ontmoeten; op elke plek en elk moment. Persoonlijke aandacht is hierbij de sleutel tot succes en dat komt terug in alle aspecten van het bedrijf, tot in het kleinste detail.  Dit doen wij met activiteiten die variëren van theater, televisie, bioscoopfilms en evenementen, tot entertainment op (eigen)parken, merchandise en meer. Op deze manier biedt Van Hoorne Studios 360 graden familieplezier en kunnen kinderen overal in de beleveniswereld van hun idolen stappen!

 

 

Ontmoet kinderhelden live!

Theater

Van Hoorne Studios brengt elk jaar verschillende voorstellingen naar de theaters. Jaarlijks worden de theaterproducties in Nederland bezocht door ruim 450.000 gasten. Jonge kinderen en hun (groot)ouders genieten samen van producties van (internationale) merken als Woezel & Pip, PAW Patrol, Peppa Pig, Fien & Teun, Brandweerman Sam en meer. Bovendien ontwikkelt Van Hoorne elk jaar een nieuwe sprookjesmusical voor het gehele gezin, welke al meerder keren zijn bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical. Inmiddels beperkt Van Hoorne Studios zich al jaren niet meer alleen tot Nederland voor theaterproducties. Zo geniet ook het publiek in België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Tsjechië, Suriname en Israël van de betoverende producties.

Meet & Greets, Events en Roadshows

Niet alleen in het theater weet Van Hoorne Studios kinderdromen waar te maken. Door heel Nederland en België komen mensen in aanraking met de producties van Van Hoorne Studios. Evenementen als het Landgoed van Sinterklaas en Sint on Ice maakten deel uit van het diverse entertainmentaanbod, maar ook met roadshows en meet & greets met bekende kinderhelden als PAW Patrol, Spongebob, Kikker, Woezel & Pip, Thomas de Stoomlocomotief en Dora.

Parkentertainment & Recreatie

Daarnaast maakt Van Hoorne Studios live-entertainment voor recreatie-, thema- en vakantieparken toevoegen. Van Hoorne creëert complete totaalbelevingsconcepten die volledig aansluiten op de wensen van opdrachtgevers als Julianatoren en Duinrell. Variërend van unieke ontmoetingsmomenten tot speciaal ontwikkelde parkmusicals. Uiteraard staat Van Hoorne Studios ook direct in verband met het volledige familie-entertainment bij Avonturenboerderij Molenwaard en Vakantiepark Molenwaard; die ook onderdeel zijn van Van Hoorne Studios.

Overal en wanneer je maar wilt!

TV en Film

Sinds 2014 is Van Hoorne Studios actief op het gebied van TV en Film en Van Hoorne Studios sinds 2020 een eigen YouTube-kanaal: Van Hoorne KIDS TV met kinderseries als Fien en Teun, maar ook de sprookjes en doldwaze avonturen met Titus en Fien. In de zomer van 2021 maakten Fien & Teun hun debuut op het witte doek met hun eerste bioscoopfilm Fien & Teun Het Grote Dierenfeest. In het voorjaar van 2022 zal het boertje en boerinnetje terugkomen met een nieuw bioscoopavontuur: Fien & Teun Gaan Kamperen.

(Speel)kameraad

Van Hoorne Studios heeft als doel om elk kind, op ieder moment én op elke plek te kunnen bedienen. Zo heeft het bedrijf het sterke kindermerk Fien & Teun niet alleen zichtbaar ingezet in het theater, op televisie en op eigen parken, maar ook in de retail. Zo kennen de merken Fien & Teun, Mike & Molly en Stip de Pony inmiddels een breed merchandise assortiment welke verkocht worden via de eigen webshop.

360 graden model