Een lach is in een flits voorbij, maar de herinnering eraan blijft altijd...

De kracht van een lach. Een warme glimlach, de slappe lach, een lach recht uit het hart... Het is iets heel bijzonders, vooral bij kinderen. Daarom is er Stichting Lach voor een Dag, een initiatief van Van Hoorne Studios. Veel kinderen in Nederland zijn niet altijd in de situatie om regelmatig te lachen vanwege een ernstige ziekte. Voor hen organiseert de stichting onvergetelijke, vrolijke wensdagen! Omdat elk kind anders is, wordt elke dag ‘op maat’ georganiseerd. Hierbij wordt rekening gehouden met de interesses en situatie van het kind, waarbij de nadruk ligt op ‘mogelijkheden’ en niet op ‘beperkingen’.

Stichting Lach voor een dag

Lachen is gezond! Daarom is het belangrijk dat kinderen vaak kunnen lachen. Veel kinderen in Nederland verkeren niet in de situatie om regelmatig te lachen wegens een (ernstige) ziekte van een kind of één van de gezinsleden. Omdat elk kind anders is, wordt elke dag ‘op maat’ georganiseerd. Hierbij wordt rekening gehouden met de interesses en situatie van het kind, waarbij de nadruk ligt op ‘mogelijkheden’ en niet op ‘beperkingen’. 

-

Een compleet dagje uit naar een theatervoorstelling van Van Hoorne Studios, themapark Avonturenboerderij Molenwaard of een andere vrolijke entertainmentactiviteit voor de hele familie. Genieten als een échte VIP staat voorop: van vervoer per limousine, een persoonlijke lakei en een backstagebezoek tot een speciaal gemaakt kostuum, lekkere lekkernijen en uitgebreide meet & greet met hun allergrootste held(en). Het is een dag waarop wensen uitkomen!

Neem contact met ons op

Wil jij één van de Vrolijke Vrienden worden, ken je iemand die zo’n bijzondere wensdag verdient of wil je op een andere manier helpen? Laat het ons weten via het contactformulier of bel met Stichting Lach voor een Dag: 0184 - 417 066

Formulier

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.