Van Hoorne TV en Filmproducties

Kijk met de hele familie naar de allerleukste tv-series en programma’s van Van Hoorne Studios.  Onze tv-producties zijn 100% kindvriendelijk, waarbij humor, muziek én plezier centraal staan. Kies uit een bijzonder uitgebreid tv-aanbod, van educatieve kinderseries tot aan sprookjesachtige musicals. Natuurlijk mag de première van Fien en Teun op het witte doek natuurlijk niet in de lijst ontbreken! 

Van Hoorne KIDS TV

Fien en Teun

Het begon allemaal met een boertje en boerinnetje... Sinds 2014 is Van Hoorne Studios actief op het gebied van televisie. Met de serie ‘Fien & Teun’ zette het productiebedrijf zijn eerste stap in de wereld achter de videocamera’s. Meer producties volgden al snel! Het eigen populaire merk ‘Fien & Teun’ was de allereerste tv-productie. Alle seizoenen zijn te zien op het YouTube-kanaal Van Hoorne Kids TV. In elke aflevering leren Fien en Teun, alsook de jonge kijkers vóór de tv, op een humorvolle, licht educatieve wijze over het Hollandse landleven, van de oorsprong van ons voedsel tot het verzorgen van dieren.

-

Fien en Teun Van Hoorne Kids TV

Banner fien en teun
Titus fien zomershow 001 wim lanser

Titus en Fien

Door de alsmaar toenemende populariteit van het dolkomische, groene tovenaarsduo Titus en Fien in de diverse sprookjesmusicals van VHE ontstond in 2016 het idee voor een eigen onlineprogramma ‘Titus & Fien TV’.  Met Titus & Fien TV zorgt het dynamische duo voor urenlang online vermaak voor jong en oud, met zowel nieuwe als terugkerende items, waaronder de Moppen Minuut (of Mop van de Dag), de Kijkersvraag, Titus Tegeltjes, de Poppenkast, de Thuisopdracht en het Hoorspel. Daarnaast is het doldwaze duo ook te zien in de reeks 'Titus en Fien Passen op!' waarbij ze de boel op hun kop zetten. Alle uitzendingen zijn te vinden op het YouTube-kanaal Van Hoorne KIDS TV


Titus en Fien TV               Titus en Fien Passen Op 

Fien en Teun Film Debuut

Fien en Teun Film Debuut

Fien en Teun: Het Grote Dierenfeest!

  In hun eerste bioscoopfilm (juli 2021) maken Fien en Teun er een feestje van! Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet, want morgen is het grote dierenfeest! Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in en bakken een appeltaart. Als Stip de Pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! Rosa, Sebastiaan, Pim en Mike & Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als Meneer Beer ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen. Maar is dit wel op tijd? Kan het grote dierenfeest nog doorgaan?


  Bekijk vanaf 5 januari op Netflix

  Jul & Julia

  Jul & Julia

  In opdracht van Julianatoren

  In opdracht van Kinderpretpark Julianatoren produceerde Van Hoorne Studios van 2015 tot en met 2017 de tv-serie ‘Jul & Julia’. Jul en Julia zijn de allerbeste muizenvriendjes. Jul woont in een hoge toren, midden in het bos, bij Kinderpretpark Julianatoren en Julia woont vlakbij in haar eigen klein roze huisje. Samen met de onhandige pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin beleven ze dagelijks hele bijzondere avonturen. In elke tv-serie beleven de muizenvriendjes Jul en Julia een spannend avontuur dat in vijf afleveringen naar een ontknoping toewerkt. In totaal kent ‘Jul & Julia’ elf tv-reeksen met diverse thema’s, van ‘Het Grote Verjaardagsfeest’ en ‘In het Wilde Westen’ tot ‘De Verdwenen Piratenschat’ en ‘Het Torenspook’.  
   
  YouTube-kanaal van de Julianatoren 

  Theaterkids

  Theaterkids

  Een kijkje achter de schermen

  Het tv-programma 'Theaterkids', geproduceerd door Van Hoorne in 2015 en 2016, werd uitgezonden op tv-zender RTL Telekids. De presentatie lag in handen van het bekende Telekids-personage Keet! (Janouk Kelderman). In de twee seizoenen neemt Janouk, samen met nieuwsgierige kinderen, een kijkje voor én achter de schermen bij diverse Nederlandse familievoorstellingen. Zo ontdekken de kinderen de bijzondere wereld van theater en entertainment. Op een vrolijke, licht educatieve wijze belicht Theaterkids diverse aspecten van het theatervak. Zo ontmoeten de kinderen de cast en crew van de voorstelling, zien ze hoe decors gebouwd worden en spelen ze zelf een échte rol in de show.  

  Compilatie Theaterkids

  Zoë & Silos

  Zoë & Silos

  Rangers in de Zoo

  In opdracht van Koninklijke Burgers’ Zoo produceerde Van Hoorne Studios in 2017 de jeugdserie ‘Zoë & Silos’, gevolgd door een reeks aan educatieve muziekvideo’s in 2018. In elke aflevering nemen Zoë en Silos de jonge kijker mee langs de meest bijzondere plekken in Burgers’ Zoo, maar ook komen diverse herkenbare persoonlijke perikelen voorbij. Na het succes van de tiendelige serie ontstond een jaar later het idee voor ‘Zoë & Silos: een Reis om de Wereld met de Dieren’. In 10 muziekvideo's zingen Zoë en Silos over de bijzondere dieren van Burgers’ Zoo: de Bush, Desert, Mangrove, Ocean, Park, Rimba en Safari.  

  Van Hoorne Kids TV

  Pipo de Clown

  Pipo de Clown

  De nieuwe avonturen van Pipo

  Jonger, sneller en kleurrijker; in 2017 kreeg Pipo de Clown een nieuw jasje. Maar, zijn typische Pipo-humor en zijn altijd vrolijke lach bleef onveranderd in de productie ‘De Nieuwe Avonturen van Pipo’. In elke aflevering neemt Pipo, samen met Mammaloe, Klukkluk en de Dikke Deur, de kinderen van nu mee op spannende avonturen door Nederland en laat hij menig (groot)ouder met weemoed terugdenken aan zijn of haar kindertijd. Gastrollen in de kinderserie zijn weggelegd voor onder meer Ben Cramer en Jochem van Gelder. Sapperdeflap zeg!

  Bekijk Pipo op YouTube