Het is iedere dag feest met Van Hoorne Entertainment! Op Van Hoorne Kids TV vind je de leukste series en filmpjes van Van Hoorne Entertainment. Geniet van de Sprookjesmusicals zoals Assepoester, Hans en Grietje en de Kleine Zeemeermin. Speel en leer met Fien & Teun, lach met Titus & Fien, beleef de avonturen van Pipo de Clown en nog veel meer! Kortom: urenlang online kijkplezier voor de hele familie! 

Fien en Teun          Titus en Fien           Sprookjesmusicals

De leukste programma's en musicals

Op Van Hoorne KIDS TV leren de allerkleinsten op een speelse wijze van alles over het Hollandse landleven van hun grote idolen Fien en Teun. Gaan de kinderen op reis door Nederland met Pipo de Clown, ontdekken ze de magische goochelwereld in Kerst op Wonder School en is het altijd lachen geblazen met de tientallen afleveringen van het knotsgekke tovenaarsduo Titus en Fien.  

-

Op veelvuldig verzoek van de theaterfans zijn ook de immens succesvolle Van Hoorne Sprookjesmusicals aan Van Hoorne Kids TV toegevoegd. Van Assepoester De Musical tot De Kleine Zeemeermin; bewonder ze allemaal op het YouTube-kanaal!  

--

Snel naar Van Hoorne KIDS TV