Coronamaatregelen

-
[Update 14-01-2022]

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over de huidige coronamaatregelen met betrekking tot onze theatervoorstellingen.

-

Theatervoorstellingen

Helaas, hebben alle theaters door de coronamaatregelen hun deuren moeten sluiten. Dit betekent dat onze theatervoorstellingen niet door kunnen gaan. Hieronder lees je wat dit inhoudt voor onze voorstellingen.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij onze theatershows.

  • PAW Patrol Live! "De Grote Race"
    PAW Patrol Live! "De Grote Race" gaat door! Wegens de huidige coronamaatregelen hebben wij in overleg met de theaters besloten om de PAW Patrol voorstelling, die plaats zou vinden van december 2021 t/m januari 2022, uit te stellen tot mei t/m september 2022. De ticketservice of het desbetreffende theater heeft iedereen die een kaartje heeft gekocht geïnformeerd over deze verplaatsing.
    -
  • Andere theatervoorstellingen
    Heeft u kaartjes gekocht en kan de voorstelling nu niet doorgaan? Dan wordt er door de Nationale Theaterkassa of het desbetreffende theater spoedig contact met u opgenomen.

-

-

Ontdek onze liveshows

-

In heel Nederland en België maakt Van Hoorne Entertainment het mogelijk voor kinderen om hun idolen in het echt te ontmoeten. Kom oog in oog te staan met kinderhelden tijdens theatervoorstellingen. Het is belangrijk om te weten dat tickets voor de theatershows alleen online aangeschaft kunnen worden. 

-