Coronamaatregelen

-
[Update 25-02-2022]

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over de huidige coronamaatregelen met betrekking tot onze theatervoorstellingen. U leest hier over de speeldata, eisen voor toegang en het aanbod.

-

Theatervoorstellingen

Wegens de coronamaatregelen van de afgelopen tijd, konden helaas niet al onze voorstellingen doorgaan zoals gepland. Hierdoor zijn er wijzigingen aangebracht in speeldata van sommige voorstellingen. Als dit gevolgen heeft voor uw al eerder gekochte ticket, wordt of bent u op de hoogte gebracht door het desbetreffende theater.

 

  Toegang

  Voor toegang tot de theatervoorstellingen is er geen coronatoegangsbewijs nodig. Ook is het niet verplicht een mondkapje te dragen. Wel vragen wij u om thuis te blijven wanneer u corona gerelateerde klachten heeft.

  -

  Ontdek onze liveshows

  -

  In heel Nederland en België maakt Van Hoorne Entertainment het mogelijk voor kinderen om hun idolen in het echt te ontmoeten. Kom oog in oog te staan met kinderhelden tijdens theatervoorstellingen. Het is belangrijk om te weten dat tickets voor de theatershows alleen online aangeschaft kunnen worden. 

  -