Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard is een uniek themapark voor (jonge) kinderen, gesitueerd in het Groene Hart. Winnaar van het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019, 2020 én 2021, gekozen door het Land van ANWB.

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven bij de Avonturenboerderij: van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels spotten, fruitkistjes besturen, ponyrijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten, proef de (h)eerlijke streekproducten, geniet van het vrolijke, muzikale parkentertainment en behaal zo je boerderijdiploma!  

Events: Boerderijthema's 

De verhaaltjes van Fien en Teun, twee vrolijke boerenkinderen, dienen als rode draad voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten binnen de Avonturenboerderij. Bovendien organiseert het themapark elk jaar weer nieuwe alsook succesvol terugkerende boerderijthema's met Fien en Teun, zoals de Paaseierenzoektocht, Het Grote Sinterklaasfeest en de Boerenkerstmarkt. Ontdek alle events op de Avonturenboerderij en plan je bezoek!  

Bezoek ook de website van Avonturenboerderij Molenwaard: www.AvonturenboerderijMolenwaard.nl of volg het themapark via Facebook en Instagram

Interesse in jouw eigen event bij Avonturenboerderij Molenwaard? Kijk hier voor het regulier én zakelijk aanbod. 
 
Avonturenboerderij Molenwaard is, naast Van Hoorne Entertainment en Vakantiepark Molenwaard, onderdeel van de Van Hoorne Groep.