Roadshow of meet & greet

Oog in oog staan met jouw favoriete tv-held? Het is een droom voor elk kind! En heel soms kan zo’n lang gekoesterde wens zomaar uitkomen... bij één van onze roadshows of meet & greets! In heel Nederland en België maakt Van Hoorne Entertainment het mogelijk voor kinderen om hun idolen in het echt te ontmoeten. Een onvergetelijk magisch moment voor jong... en toch stiekem ook voor oud! 

Roadshows 

Op jacht naar een échte piratenschat, springen in de modderplassen, toveren in Sprookjesland of spelen op de boerderij; met onze diverse roadshows beleef je altijd een spannend, muzikaal avontuur! In de vrolijke mini-voorstellingen acteren de populairste kinderkarakters van dit moment, zoals de PAW Patrol Pups, Thomas de Stoomlocomotief, Fien & Teun, Woezel & Pip en Kikker. Elke roadshow duurt zo'n 20 tot 30 minuten. Na afloop van de voorstelling gaan jouw idolen natuurlijk graag met je op de foto! 

Geniet met de hele familie van de allerleukste roadshows! Benieuwd wie je waar kunt vinden? Volg ons dan op Facebook en Instagram voor alle events!  

Meet & Greets 

Geef jouw allergrootste idool maar eens een hele dikke knuffel tijdens de meet & greet! Fien & Teun, de PAW Patrol Pups, Shimmer & Shine, Dora, de Turtles, Spongebob en nog veel meer tv-helden kunnen niet wachten om jou eindelijk te ontmoeten.   
 
Maak samen de mooiste fotomomenten met het hele gezin bij één van onze meet & greets! Benieuwd wie je waar kunt vinden? Volg ons dan op Facebook en Instagram voor alle events!  
 
Interesse in een roadshow of meet & greet voor jouw event? Kijk hier voor ons volledige aanbod.