Vakantiepark Molenwaard

Vakantiepark Molenwaard is een oer-Hollandse verblijfslocatie, gesitueerd in het Groene Hart. Word jij straks wakker aan de natuurplas in een Kinderdijk Cottage, kies je voor de natuurlijke rust in een Biesboschchalet of slaap je gezellig met de familie in een knusse Fien & Teun Boerderij?  
 
De mooiste dromen ontstaan al op het park. Met jouw Polderpaspoort ga je, met Fien en Teun, in het huisje, op het park en in de omgeving op een spannende ontdekkingstocht: onbeperkt bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard, in de moestuin meehelpen, met een échte boer op pad en vele andere activiteiten. Klaar voor nog meer bijzondere avonturen? Trek er dan op uit in de natuurrijke Alblasserwaard. Van oneindige polders tot sfeervolle stadjes, van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park De Biesbosch en de Vestingdriehoek tot de lokale kaasboerderijen; met de uitgebreide wandel- en fietskaart kom je langs de prachtigste plekjes in deze regio.   

Events: Arrangementen 

Een weekendje weg vol verrassingen? Met een verblijf op Vakantiepark Molenwaard ontdek je de allerleukste avonturen voor iedereen! Naast het uitgebreide entertainmentprogramma kent het vakantiepark ook speciale arrangementen als Oud & Nieuw, Sinterklaas of Kikker. Zo maak je van jouw weekendje weg een échte belevenis!  
 
Met een verblijf op Vakantiepark Molenwaard ontdek je de allerleukste avonturen voor iedereen. 
 
Bezoek voor meer info de website van Vakantiepark Molenwaard: www.VakantieparkMolenwaard.nl of volg het vakantiepark via Facebook en Instagram
 
Vakantiepark Molenwaard is, naast Van Hoorne Entertainment en Avonturenboerderij Molenwaard, onderdeel van de Van Hoorne Groep.