Zoë & Silos - De Desert Musical

Het verhaal gaat verder! Na het grote succes van ‘Zoë & Silos - De Mangrove Musical’ presenteren Koninklijke Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment deze zomer een gloednieuwe musical met Zoë & Silos in de hoofdrol. In Zoë & Silos - De Desert Musical’ beleven ze een spannend avontuur, waarin het leven in de woestijn op een kleurrijke en educatieve wijze centraal staat.

Van 7 juli tot en met 26 augustus 2018 is ‘Zoë & Silos - De Desert Musical’ te zien in het theater in het park.

In een half uur durend visueel spektakel wordt je meegenomen naar de warme woestijn waar de leukste, mooiste en grappigste wezens leven, zoals de halsbandpekari, de renkoekoek en de ratelslang. Deze adembenemende musical voor jong en oud is bij de entreeprijs inbegrepen.

Het verhaal
De zon schittert hoog aan de hemel, boven de lichtgevende zandduinen en ruige rotsen van de uitgestrekte Mojave-woestijn in Arizona. Het lijkt wel een droom… Het is op deze bijzondere plek dat Zoë & Silos elkaar weer ontmoeten. Wat hebben ze elkaar gemist! Tijdens hun wandeling komen ze een klein dier tegen dat op een zwijn lijkt: een halsbandpekari. Na een heftige en zeldzame regenbui is hij zijn familie kwijtgeraakt. Zoë & Silos besluiten hem te helpen. Maar hoe vinden ze zo snel de groep pekari’s terug in de grote woestijn. En, zijn ze wel veilig voor de lynxen en poema’s die op de loer liggen?   

Laat je meevoeren in deze wervelende, swingende show naar de kleurrijke wereld van de Mojave-woestijn en verwonder je over de wezens die hier leven.