Beleef samen meer...

Familie Resort Molenwaard

Verblijf in een van onze gethematiseerde accommodaties en ervaar échte Hollandse poldergastvrijheid. Familie Resort Molenwaard, het kindvriendelijkste resort van Nederland, ligt midden in het groene hart en is de perfecte uitvalsbasis om de schitterende polderomgeving, met iconen als UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, te bewonderen. Vlakbij ligt ook Avonturenboerderij Molenwaard, waar je kunt leren over het leven op een boerderij en Fien & Teun in het echt kunt ontmoeten. 

Familie Resort Molenwaard staat garant voor een unieke belevenis voor de hele familie! Kom je ook gezellig overnachten in een van de gethematiseerde accommodaties? Ook met grote groepen kun je terecht op het Fien & Teun Familie Resort.

Ontdek meer over Familie Resort Molenwaard

Check prijzen & beschikbaarheid

Mask group 1 6593f20d5dae6

Uniek overnachten

Ruime keuze in accommodaties

Op Familie Resort Molenwaard heb je ruime keuze uit verschillende accommodaties om in te overnachten. Zo kun je net als een echt boertje of boerinnetje slapen in een Fien & Teun Boerderijtje, genieten van een prachtig uitzicht over de plas vanuit de Kinderdijk Cottage, het buitengevoel binnen beleven in de knusse Polderlodge of slapen bij jouw favoriete schapenvriendjes Mike & Molly. Bij Familie Resort Molenwaard is er altijd wel een accommodatie die bij jou past! 

  • 2 tot 18- persoons accommodaties
  • Kindvriendelijke voorzieningen (o.a. traphekje)
  • Gethematiseerd

Bekijk alle accommodaties

Thematisch verblijven

Beleef een unieke vakantie

Je haalt nog meer uit jouw verblijf op Familie Resort Molenwaard wanneer je kiest voor een van de specials. Deze wisselende speciale thema arrangementen spelen in op de actualiteit, en zorgen er zo voor dat je een unieke vakantie beleefd met de hele familie of gezellig met z’n tweetjes. 

Bekijk de specials

Vakantiepark 2

Onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard

Familie Resort Molenwaard ligt op steenworp afstand van Avonturenboerderij Molenwaard. Winnaar van het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019, 2020 én 2021, gekozen door het Land van ANWB. Als gast van ons resort krijg jij tijdens jouw verblijf altijd onbeperkt toegang tot dit gezellige themapark!

Ga je voor de 'ultimate experience'? Eens in het uur rijdt er een Pendelbus, geheel in Fien & Teun thema, naar de Avonturenboerderij. Tijdens de tocht ernaartoe, worden er allemaal leuke kinderliedjes en verhaaltjes van Fien & Teun afgespeeld.  

Meer over Avonturenboerderij Molenwaard

Fien en teun

Alles voor een onvergetelijke belevenis!

Op Familie Resort Molenwaard doen we er alles aan om jouw verblijf onvergetelijk te maken! Jouw verblijf is dan ook niet zomaar ‘er even tussenuit’, maar het is een hele ontdekkingstocht door de polder; vanuit je huisje, op het park én in de omgeving.

Ambachtelijk genieten

Ambachtelijk genieten

Schuif aan in ons restaurant, Gasterij Molenwaard, en geniet van (h)eerlijke, ambachtelijk bereidde gerechten.

Activiteiten & Plezier

Activiteiten & Plezier

Varen op de plas, kanoën door de polder, klimmen en klauteren, dieren knuffelen, en veel meer... er is van alles te beleven voor jong en oud!

Fien & Teun

Fien & Teun

Ontmoet het allerleukste boertje en boerinnetje, Fien & Teun, en geniet van verrassend veel vermaak en het leukste live-entertainment.

Streekproducten

Streekproducten

Koop smaakvolle streekproducten in onze winkel, de Kruidenier. De producten die je hier vindt zijn bereid door échte vakmensen uit de streek.

Allerleukste omgeving

Allerleukste omgeving

Ontdek het Groene Hart door een bezoekje te brengen aan UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk of aan Avonturenboerderij Molenwaard.

Polderpaspoort

Polderpaspoort

Leer alles over de prachtige polder met het Polderpaspoort, vol leuke activiteiten en tips.

Ontdek onze live shows

Ontmoet jouw favoriete idolen

Laat je ook verrassen en verwonderen door de leukste karakters uit onze andere voorstellingen.