Bioscoopfilms

Van Hoorne Studios houdt zich sinds 2021 bezig met het schrijven en maken van kinderfilms. In 2021 hadden Fien & Teun hun debuut in de bioscoop met de allereerste bioscoopfilm: Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest. Deze is in samenwerking met Dutch Film Works geproduceerd. Sindsdien zijn er twee nieuwe films verschenen, en liggen er nog veel meer ideeën op de plank. Ook Woezel & Pip zijn eerder op het witte doek verschenen met hun film: Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos. We kunnen alvast verklappen dat we in 2024 starten met het filmen van een nieuwe Woezel & Pip film. 

Fien teun gaan kamperen film

Fien & Teun film 

Afgelopen jaren zijn er drie Fien & Teun films verschenen in de bioscoop: 

  • 2021 - Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest.  
  • 2023 – Fien & Teun: Gaan Kamperen 
  • 2024 – Fien & Teun: Circus op de Boerderij 

Deze kinderhelden gingen in elke bioscoopfilm op een nieuw avontuur waarbij ze meer leerden over de herkomst van eten, het leven op een boerderij en dieren. Het was een groot succes waarbij we alvast kunnen verklappen dat er nog meer films in aantocht zijn.

Lees meer over de Fien & Teun bioscoopfilms!

Woezel & Pip bioscoopfilm

De eerste film van Woezel & Pip is uitgekomen in 2016: Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos! Deze animatiefilm was te zien in verschillende bioscopen door heel Nederland. Verschillende grote namen als: Johnny de Mol, Willeke Alberti, Edwin Rutten, Rijk Aardse en Munaycha Draaibas vertolkten de verschillende karakters uit de Tovertuin. Het was de eerste bioscoopfilm, maar zeker niet de laatste.  

Woezel pip sloddervos film

Van Hoorne films

Van Hoorne Studios is sinds 2014 actief op het gebied van TV en films, waarbij ze in 2020 eigenaar zijn van hun eigen YouTube-kanaal: Van Hoorne Kids TV. Hier worden wekelijks de leukste kinderfilmpjes op geplaatst van Fien & Teun, Titus & Fien, Mike & Molly, Stip de Pony maar ook de allerleukste kindersprookjes. Het maken van bioscoopfilms past helemaal bij de Van Hoorne Identiteit, waarbij 360 graden familieplezier centraal staat.