Fien & Teun films

De films van Fien & Teun zijn niet meer weg te denken uit de bioscopen, waar in 2021 de eerste film verscheen op het witte doek: Fien & Teun: Het grote dierenfeest. Zijn er in 2023 en 2024 nog twee films uitgekomen. En we kunnen stiekem al verklappen, dat het hier niet bij blijft. Lees snel verder om meer te weten te komen over de voorgaande en toekomstige films! 

Fien teun het grote dierenfeest

2021: Fien & Teun: het Grote Dierenfeest

In hun eerste bioscoopfilm maken Fien en Teun er gelijk een feestje van. Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet. Er moet nog een hoop gebeuren, want morgen is het grote dierenfeest. Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in voor de dieren en bakken een appeltaart. Maar, als Stip de Pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! De boerderijdieren Rosa, Sebastiaan, Pim en Mike en Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als de lievelingsknuffel van Teun, Meneer Beer, ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen.  

Maar, is alles nu nog wel op tijd klaar voor het grote feest... 

De Fien & Teun film: Het Grote Dierenfeest is te bekijken op Pathé Thuis.

2023: Fien & Teun Gaan kamperen

Ga mee kamperen met Fien & Teun en al hun dierenvriendjes in hun tweede bioscoopavontuur vol met nieuwe en vrolijke liedjes!  

Als Fien en Teun op de hooizolder een tent vinden, mogen ze van papa en mama kamperen in de natuur. Met volle rugzakken, een picknickmand en flink wat kriebels in hun buik gaan het boertje en boerinnetje op pad. Onderweg leren Fien en Teun al snel nieuwe dierenvriendjes kennen. Alleen een tent opzetten blijkt nog helemaal niet zo makkelijk. En dan beginnen hun vrienden van thuis ook om aandacht te vragen! Maar ja, boerderijdieren kunnen nu eenmaal niet kamperen… of toch wel? 

De film: Fien & Teun: Gaan kamperen, was in 2023 te zien in verschillende bioscopen door heel Nederland. Heb je hem toen gemist of wil je de film graag nog een keer kijken? Dan kun je hem nu nog bekijken via Pathé Thuis.

Fien teun gaan kamperen
Fien teun circus op de boerderij

2024: Fien & Teun: Circus Op De Boerderij

Sebastiaan het Varken is bijna jarig, en Fien en Teun willen hem het meest spectaculaire verrassingsfeest ooit bezorgen. Als ze een oude circuswagen vinden in de hoek van de weide weten ze het, ze gaan een circus maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is de verrassing geen verrassing meer. Samen met hun dierenvriendjes bereiden ze het circus voor door heel veel te oefenen… Maar als Teun tijdens het goochelen Mevrouw Konijn per ongeluk laat verdwijnen dreigt het hele feest niet door te kunnen gaan. Lukt het Fien en Teun en hun dierenvriendjes het circus op tijd af te krijgen voor de verjaardag van Sebastiaan? 

De Fien & Teun film verscheen in februari 2024 in de bioscoop. Hij is momenteel te bekijken via Pathé Thuis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! 

Wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe bioscoopfilm van Fien & Teun uitkomt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! 

Vraag & Antwoord

Voor welke leeftijd zijn de Fien & Teun films geschikt?

De Fien & Teun films zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijd, maar er wordt vooral ingespeeld op kinderen tussen de 2 en 6 jaar. 

Waar is de Fien & Teun bioscoopfilm te zien?

De Fien & Teun film is te zien in verschillende grotere bioscopen door heel Nederland. Hierbij kun je denken aan: Kinepolis, Pathé en Vue. Bekijk de programmering van jouw favoriete bioscoop voor de aanvangstijden. 

Bekijk ook onze andere kinderfilms!