Woezel & Pip films 

In 2016 is de eerste Woezel & Pip film in de bioscoop verschenen. Inmiddels mogen we ook bekendmaken dat er een nieuwe film van Woezel & Pip aankomt. Hoe deze film gaat heten en welk avontuur Woezel en Pip te wachten staat, dat houden we nog even geheim. Zodra we meer mogen delen, lees je dat op deze pagina.  

Woezel pip filmbeeld 2

Film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! 

Woezel & Pip ‘Op zoek naar de sloddervos’ is een vriendschapsfilm vol kleur, emotie en avontuur. 

Het is bijna groot feest in de Tovertuin, want de Wijze Varen wordt alweer een fraai jaar ouder. Woezelen Pip, krijgen de belangrijke taak om het grote verjaardagscadeau te verstoppen, totdat de grote dag daar is. Tante Perenboom kondigt aan dat er een hele speciale gast komt logeren: het schattige neefje Charlie.

Al snel ontdekken Woezel en Pip dat het cadeau en al hun spullen zijn verdwenen! Wie heeft dat gedaan? De Wijze Varen weet het antwoord, maar of de vriendjes daar zo blij mee zijn? Woezel, Pip, Buurpoes, Molletje, Vlindertje en Charlie, gaan samen op een spannend avontuur op zoek naar deze gevaarlijke indringer...

Voor wie is de film? 

Deze film is voor alle jonge kinderen, maar het sluit het meest aan op de belevingswereld van kinderen tussen de 2 en 6 jaar. 

Bioscoopfilm Woezel & Pip bekijken 

De Woezel & Pip tekenfilm is in 2016 uitgekomen, hij is dus momenteel niet meer in de bioscoop te zien. Overigens betekent dit niet dat je hem niet kunt bekijken! Als je de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! wilt zien dan kan dit via Pathé Thuis en Netflix Bekijk ook de andere kinderfilms van Van Hoorne Studios.

Nieuwe Woezel & Pip film 

In 2024 starten de opnames van een nieuwe Woezel & Pip film. We kunnen er nog niet heel veel over verklappen. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe informatie rondom de film, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!