Leukste kindermusicals van 2024

Naar een kindermusical in Nederland of België? Op meer dan 100 locaties in deze landen worden de leukste kindermusicals gehouden. Van Brandweerman Sam tot Fien en Teun en van Peppa Pig Live tot PAW Patrol. 

Ontdek de kindermusicals van Van Hoorne Studios en ga voor een dag vol plezier, gezelligheid en blije kindergezichten! 

Deze voorstellingen kun je bekijken

Kindermusicals van Van Hoorne Studios

Van Hoorne Studios is een Nederlands entertainmentbedrijf dat gespecialiseerd is in familie-entertainment.

We staan bekend om onze producties met bekende personages zoals Fien en Teun, Brandweerman Sam, Titus en Fien en diverse sprookjesfiguren.

We organiseren theaterproducties, evenementen en shows die gericht zijn op kinderen en gezinnen.

Kom je naar een van onze kindermusicals in 2024 bij jou in de buurt? 

De beste kindermusicals

  1. Een wereld van bekende personages: Onze kindermusicals brengen geliefde personages tot leven op het podium. Of het nu gaat om de avonturen van Fien en Teun, Brandweerman Sam of Peppa Pig, onze voorstellingen zorgen ervoor dat kinderen hun favoriete helden in het echt zien.

  2. Geschikt voor alle kinderen: Onze kindermusicals zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. 

  3. Educatief en onderhoudend: Onze voorstellingen combineren entertainment met educatie. Kinderen leren belangrijke waarden zoals vriendschap, teamwork en moed, terwijl ze genieten van de vrolijke muziek en de grappige avonturen.

  4. Meer dan 100 locaties: We willen dat zoveel mogelijk gezinnen kunnen genieten van onze kindermusicals. Daarom spelen we op meer dan 100 locaties in Nederland en België. Of je nu in Amsterdam, Antwerpen, Rotterdam of Vlaanderen woont, er is altijd een Van Hoorne Studios-voorstelling bij jou in de buurt.

  5. Een betoverende ervaring: Onze kindermusicals zijn meer dan alleen maar voorstellingen; het zijn betoverende ervaringen die herinneringen voor het leven creëren. Het enthousiasme van de jonge kijkers, het gelach van de ouders en grootouders - dat is wat Van Hoorne Studios zo bijzonder maakt.