Kindervoorstellingen in Nederland en België

Je wilt naar een leuke kindervoorstelling. Bij Van Hoorne zijn er kindervoorstellingen voor alle leeftijden, van de Fien en Teun show tot de Titus en Fien musical. Door heel Nederland organiseert Van Hoorne Studios de leukste kindervoorstellingen.

Van Hoorne Studios organiseert kindershows op meer dan 100 locaties in Nederland en België.

Bekijk huidige kindershows

 

 

Waarom Van Hoorne Studios?

Van Hoorne Studios: het dagelijks creëren van geluk voor kinderen en hun families, in theaters door heel Nederland. Met hoogwaardige, toegankelijke én kwalitatieve familie-entertainment bieden wij 360 graden familieplezier.

De leukste kindervoorstellingen, op iedere plek

Van Hoorne Studios organiseert kindershows door heel Nederland. Bij jou in de buurt ligt altijd een theater waar een voorstelling wordt gegeven voor kinderen. De theatervoorstellingen zijn vanaf 2 jaar en erg geliefd onder kinderen tot ongeveer 10 jaar. 

TICKETS BESTELLEN VOOR JE FAVORIETE VOORSTELLING

kindervoorsellingen stichting lach

Op de foto met je favoriete idool

Kinderen beleven de mooiste momenten. Dat ze al naar een voorstelling gaan van hun favoriete idool is al een belevenis op zich, maar na afloop kunnen ze ook met hun favoriete idolen. Bij diverse voorstellingen gaan de karakters naar de foyer van het theater om de kinderen te ontmoeten en met ze op de foto te gaan. Houd je fotocamera maar gereed... 

Kindervoorstellingen in Nederland en België

Voorstelling voor kinderen van Van Hoorne Studios bezoeken? in 2024 vind je op meer dan 100 locaties in Nederland en België onze musicals. Er is dus altijd een theater bij jou in de buurt. 

Kindervoorstellingen

  Film en TV-producties

  Van Hoorne Studios biedt veel leuke shows/voorstellingen online, op YouTube. Van Educatieve kinderseries tot sprookjesachtige musicals. De allerleukste TV-series en -programma's bekijk je op ons YouTube-kanaal: Van Hoorne Kids TV

  Van Hoorne Kids TV YouTube-kanaal

  Avonturenpark de Molenwaard: Waar spelen ontdekken is!

  De naam zegt het al: bij het avonturenpark kunnen kinderen spelen en ontdekken tegelijk. Fien & Teun nemen je mee en laten je zien hoe groenten en fruit groeit in de kas, hoe kaas gemaakt wordt en leren je meer over bijen. Naast deze leerzame activiteiten kunnen kinderen ook een pony ritje maken, op trekkers rijden of knuffelen met de allerliefste boerderijdieren.

  Het hele jaar door vermaak

  Er is veel te doen bij de Molenwaard. Maar ontdekken doe je niet alleen door te doen, maar ook door te kijken en luisteren. Op hoogseizoendagen krijgen Fien en Teun bijzondere gasten op bezoek. Gasten die je bij Avonturenpark de Molenwaard kunt zien zijn:

  • Kikker
  • Sinterklaas
  • Kerstman
  • De Paashaas

  Wil je precies weten wanneer je wie kunt ontmoeten bij ons? Bekijk het overzicht op de website!

  Programma Molenwaard