Blijf op de hoogte!

Wil jij Assepoester De Musical in het theater zien? Laat jouw gegevens dan nu achter. Zo ben je als eerste op de hoogte wanneer de ticketverkoop start en kun jij jezelf verzekeren van het beste plekje in de zaal. 

Assepoester

De Musical

Na een succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals, die in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical, betovert Van Hoorne Entertainment in 2022-2023 haar bezoekers met Assepoester De Musical. In Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. Zal het Assepoester lukken om het hart van de Prins te veroveren, vóór de klok twaalf uur slaat?

De speellijst is bekend! Binnenkort zal de ticketverkoop voor de voorstelling starten, deze datum kan verschillen per theater. 

  • 4+
  • 75 minuten
  • Verwacht in september 2022

Show bij jou in de buurt

20130920346 assepoester 628657c115232

Een sprankelend meisje

dat droomt van een eigen leven

Assepoester is een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. In huis moet zij al het werk doen en er wordt nooit eens aardig tegen haar gedaan. Aan het hof besluit Prins Victorian een bal te houden, om het meisje van zijn dromen te vinden. Alle dames uit het dorp zijn uitgenodigd, zo ook Assepoester. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter. Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. Na het horen van Assepoesters verhaal, twijfelt de fee geen moment en verandert ze de vodden waarin Assepoester loopt in een prachtige baljurk en geeft ze haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was. Zou het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de Prins te veroveren?

Promofotoassepoesterliggend

Laat je betoveren

door jouw sprookjeshelden

Uiteraard mag ook in deze sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment een flinke doses humor niet ontbreken. Zo zullen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus Priscilla en stiefbroer Govert zorgen voor hilarische momenten. Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud!

Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

Na afloop van de voorstelling ontmoet je alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater. 

De leukste Assepoester spullen

In onze webshop Kids Toys World

Laat je betoveren en speel met de leukste Assepoester spullen. Zing mee met de liedjes uit de musical of tover jezelf om tot een échte prins of prinses!

Bezoek de shop

Assepoester shopafb

Aankomende shows van Assepoester

-

17 september 2022 | 11:00
Etten Leur | De Nobelaer
Bestel tickets via NTK
Bestel tickets via het theater
17 september 2022 | 13:30
Etten Leur | De Nobelaer
Bestel tickets via NTK
Bestel tickets via het theater
18 september 2022 | 13:30
IJsselstein | Fulco Theater
Bestel tickets via NTK
Bestel tickets via het theater
18 september 2022 | 16:00
IJsselstein | Fulco Theater
Bestel tickets via NTK
Bestel tickets via het theater
24 september 2022 | 15:00
Veenendaal | Theater De Lampegiet
Bestel tickets via NTK
Bestel tickets via het theater
25 september 2022 | 14:30
Cuijk | Schouwburg Cuijk
Bestel tickets via NTK
Bestel tickets via het theater
Alle shows

Ontdek onze live shows

Ontmoet nog meer van jouw favoriete idolen

Laat je ook verrassen en verwonderen door de leukste karakters uit onze andere voorstellingen.