Winnaar sprookjesverkleedwedstrijd

Heb jij in het theater ook meegedaan aan de Sprookjesverkleedwedstrijd? Bekijk wie er een magisch sprookjespakket heeft gewonnen!

Assepoester

De Musical

Na een succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals, die in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical, betovert Van Hoorne Entertainment in 2022-2023 haar bezoekers met Assepoester De Musical. In Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. Zal het Assepoester lukken om het hart van de Prins te veroveren, vóór de klok twaalf uur slaat?

Heb jij meegedaan aan de sprookjesverkleedwedstrijd? Bekijk hier de winnaars.

  • 4+
  • 75 minuten
  • 89 theaters in Nederland

Show bij jou in de buurt

Aankomende shows van Assepoester 

-

Laatste kaarten
25 maart 2023 | 13:30
Hoofddorp | C.
Bestel tickets via het theater
25 maart 2023 | 16:00
Hoofddorp | C.
Bestel tickets via het theater
26 maart 2023 | 13:30
Alphen aan den Rijn | Theater Castellum
Bestel tickets via het theater
26 maart 2023 | 16:00
Alphen aan den Rijn | Theater Castellum
Bestel tickets via het theater
Laatste kaarten
1 april 2023 | 14:30
Papendrecht | Theater de Willem
Bestel tickets via het theater
2 april 2023 | 13:30
Emmen | ATLAS Theater
Bestel tickets via het theater
Alle shows
Assepoester verhaal 1

Een sprankelend meisje

dat droomt van een eigen leven

Assepoester is een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. In huis moet zij al het werk doen en er wordt nooit eens aardig tegen haar gedaan. Aan het hof besluit Prins Victorian een bal te houden, om het meisje van zijn dromen te vinden. Alle dames uit het dorp zijn uitgenodigd, zo ook Assepoester. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter. Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. Na het horen van Assepoesters verhaal, twijfelt de fee geen moment en verandert ze de vodden waarin Assepoester loopt in een prachtige baljurk en geeft ze haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was. Zou het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de Prins te veroveren?

Assepoester verhaal 2

Laat je betoveren

door jouw sprookjeshelden

Uiteraard mag ook in deze sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment een flinke dosis humor niet ontbreken. Zo zullen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus Priscilla en stiefbroer Govert zorgen voor hilarische momenten. Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud!

Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling online aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie krijgt een sprookjesachtige prijs toegestuurd.

Na afloop van de voorstelling kan je alle acteurs in het echt ontmoeten tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater. 

De leukste Assepoester spullen

In onze webshop Kids Toys World

Laat je betoveren en speel met de leukste Assepoester spullen. Zing mee met de liedjes uit de musical of tover jezelf om tot een échte prins of prinses! Of geef een theaterticket cadeau en download de cadeaubon.

 

Bezoek de shop DOWNLOAD DE CADEAUBON

Assepoester shopafb

Ontdek onze live shows

Ontmoet nog meer van jouw favoriete idolen

Laat je ook verrassen en verwonderen door de leukste karakters uit onze andere voorstellingen.