Blijf op de hoogte!

Wil jij Assepoester De Musical in het theater zien? Laat jouw gegevens dan nu achter. Zo ben je als eerste op de hoogte wanneer de ticketverkoop start en kun jij jezelf verzekeren van het beste plekje in de zaal. Naar verwachting start de ticketverkoop medio mei 2022.

Assepoester

De Musical

In 2022-2023 gaat de sprookjestraditie verder met Assepoester De Musical. In één van de meest romantische sprookjes volgen we het verhaal van Assepoester: een slim, sprankelend meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. Zal het Assepoester lukken om het hart van de Prins te veroveren, vóór de klok twaalf uur slaat?

‘Assepoester De Musical’ is vanaf september 2022 te zien in de Nederlandse theaters.

Naar verwachting start de ticketverkoop medio mei 2022.

  • 4+
  • 75 minuten
  • Verwacht in september 2022

Show bij jou in de buurt

20130920346 assepoester 628657c115232

Een sprankelend meisje

dat droomt van een eigen leven

In deze sprookjesmusical volgen we het verhaal van Assepoester: een slim, sprankelend meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. De Prins, die volgens zijn ouders moet trouwen en daarom gepresenteerd wordt op een Koninklijk Bal. Zal het Assepoester lukken om het hart van de Prins te veroveren, vóór de klok twaalf uur slaat?

Promofotoassepoesterliggend

Laat je betoveren

door jouw sprookjeshelden

Uiteraard staat de voorstelling middels een komisch duo weer garant voor een flinke dosis humor en interactie! Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesmodeshow. Je maakt dan ook nog eens kans op mooie prijzen. Na afloop van de voorstelling ontmoet je alle acteurs uit de voorstelling in het echt, tijdens een uitgebreide Meet & Greet in de foyer van het theater. 

De leukste Assepoester spullen

In onze webshop Kids Toys World

Laat je betoveren en speel met de leukste Assepoester spullen. Zing mee met de liedjes uit de musical of tover jezelf om tot een échte prins of prinses!

Bezoek de shop

Assepoester shopafb

Ontdek onze live shows

Ontmoet nog meer van jouw favoriete idolen

Laat je ook verrassen en verwonderen door de leukste karakters uit onze andere voorstellingen.