De Kleine Zeemeermin

De Musical

Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik diep in de prachtige onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin! Van Hoorne Studios zet haar jarenlange sprookjestraditie in theaterseizoen 2024-2025 voort met ‘De Kleine Zeemeermin De Musical’. Met Sita Vermeulen en Natascha Molly afwisselend in de rol van Kleine Zeemeermin. De prachtige decors en kostuums en natuurlijk een spat humor in het verhaal, is dit de meest spetterende sprookjesmusical voor de hele familie!

De kaartverkoop voor deze voorstelling start naar verwachting medio mei 2024.

  • 4+
  • 75 minuten
  • Verwacht in augustus 2024

Show bij jou in de buurt

Kleine zeemeermin sita

Laat je betoveren...

... door de prachtige onderwaterwereld

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en ze wil niets liever dan bij hem zijn. Maar zij woont in de zee en hij op het land! Ze gaat op zoek naar iemand die kan helpen haar wens te vervullen. Maar, ze krijgt alleen hulp in ruil voor haar stem! En wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin… Zal het haar lukken de prins ooit weer te zien?

Kleine zeemeermin natascha

Een spetterende voorstelling

voor de hele familie!

Maak jouw theaterbezoek extra magisch door verkleed naar het theater te komen. Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer van het theater.

Al vele jaren zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios een groot succes bij kinderen en hun familie. Na in zowel 2022 als 2023 bekroond te zijn met de Award voor Beste Familiemusical, kan het niet anders dat ook De Kleine Zeemeermin De Musical een onvergetelijke ervaring zal worden.

De leukste sprookjesspullen

Laat je ook thuis betoveren en speel met de leukste sprookjesspullen. Beleef jij thuis het onderwater avontuur van de Kleine Zeemeermin of is droom jij liever vanuit de hoge toren van Rapuzel?

Bezoek de shop

Ontmoet nog meer van jouw favoriete idolen

Laat je ook verrassen en verwonderen door de leukste karakters uit onze andere voorstellingen.