Fien & Teun De Musical

Bonte avond op de boerderij

Het liefste boertje en boerinnetje, Fien en Teun, komen terug naar het theater om samen met jou het gezelligste feest van het jaar te organiseren! Na al hun avonturen op onder meer TV, in de bioscoop en bij Avonturenboerderij Molenwaard zullen Fien en Teun er tijdens de spiksplinternieuwe familievoorstelling ‘Fien & Teun – Bonte avond op de boerderij’ ook weer een écht Hollands feestje van maken.

De speellijst is op dit moment nog niet bekend. Naar verwachting volgt dit medio mei 2023. Niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • 2+
  • 55 minuten
  • Verwacht in december 2023

Show bij jou in de buurt

Skinactors

In het diepste geheim

organiseren Fien en Teun een grote verrassing

Wanneer Fien en Teun erachter komen dat hun buurman, Boer Berends, bijna jarig is, bereiden ze zich samen met alle dierenvriendjes in het diepste geheim voor op zijn verjaardag. Boer Berends is bang dat niemand aan hem heeft gedacht, maar natuurlijk zijn de twee lieve boertjes hem niet vergeten. Het is alleen wel een beetje lastig iets voor hem te organiseren als Boer Berends steeds bij hen op het erf staat. Zo vaak, dat hij doorheeft wat Fien en Teun van plan zijn. Boer Berends vindt dit zo leuk, dat hij in het geheim ook een verrassing voor Fien en Teun voorbereidt…

Kleuren

Beleef samen...

... een onvergetelijke theater ervaring

De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie en liedjes.

Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Beleef thuis nog meer Fien & Teun plezier!

In onze webshop Kids Toys World

Ontdek ook thuis nog meer over het boerenlandleven met alle Fien & Teun spulletjes of kom alvast in de stemming door de leukste Sinterklaasliedjes van Fien & Teun te luisteren.
 

Bezoek de shop 

Luister naar Fien & Teun op Spotify

Fien en teun

Ontdek onze live shows

Ontmoet nog meer van jouw favoriete idolen

Laat je ook verrassen en verwonderen door de leukste karakters uit onze andere voorstellingen.