Kikker is verliefd!

Kikker, bekend van de boeken van Max Velthuijs, is al ruim 30 jaar een geliefd kinderkarakter. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier. Maar, avontuur is ook leuk en dus komt Kikker met al zijn vriendjes naar het theater met een spiksplinternieuwe, spetterende musical ‘Kikker is verliefd!’ Ga je mee met Kikker op ontdekkingstocht in zijn onderwaterwereld?

Naar verwachting start de ticketverkoop medio mei 2022.

  • 3+
  • 75 minuten
  • Verwacht in december 2022

Show bij jou in de buurt

Verhaal kikker 3

Boem, boem, boem

Een vreemd gevoel

In deze voorstelling voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Maar gelukkig weet Haas al snel een antwoord, Kikker is verliefd! Maar op wie is hij dan verliefd? En is zij dan ook verliefd op hem?

Kikker verhaal 2

Ontmoet Kikker

en al zijn vriendjes

In deze familievoorstelling zingen Kikker en zijn vriendjes de leukste liedjes en is er veel interactie met het publiek. Na de voorstelling komen Kikker en zijn vriendjes naar de foyer van het theater, waar kinderen de karakters kunnen ontmoeten en met hen op de foto kunnen.

De leukste spullen van Kikker

Ga samen met Kikker en zijn vriendjes op avontuur en speel thuis verder met de leukste spullen van Kikker. De Kikker spullen zijn te koop bij onze merchandise stand in het theater of via onze webshop!

Bezoek de shop

Shopafbeelding kikker 1

Ontdek onze live shows

Ontmoet nog meer van jouw favoriete idolen

Laat je ook verrassen en verwonderen door de leukste karakters uit onze andere voorstellingen.