Blijf op de hoogte!

Wil jij deze prachtige sprookjesmusical in het theater zien? Laat jouw gegevens dan nu achter. Zo ben je als eerste op de hoogte wanneer de ticketverkoop start.

Rapunzel

De Musical

In 2023-2024 zet Van Hoorne Entertainment zijn populaire sprookjestraditie voort met Rapunzel De Musical. In deze glansrijke familiemusical wil de nieuwsgierige prinses Rapunzel niets liever wil dan haar prachtige lange, magische haren laten knippen. Alleen wanneer ze opgesloten wordt in een hoge toren twijfelt ze of haar wens ooit in vervulling kan gaan. Zal ze op tijd bevrijd worden door de man uit haar dromen?

  • 4+
  • 75 minuten
  • Verwacht in september 2023

Show bij jou in de buurt

Rapunzel de musical verhaal 1

Een nieuwsgierige prinses

op zoek naar die ene gouden schaar!

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met lange magische haren. Vanwege de betovering kan ze haar haren alleen laten knippen met een gouden schaar. Samen met haar moeder, de koningin, en de lakeien doet ze er alles aan om de kapper te vinden die deze bijzondere schaar heeft. Ondertussen probeert de gemene, maar ook onhandige tovenares hier een stokje voor te steken. Zij wil de macht over het land en heeft daarvoor een magische haar van Rapunzel nodig. Om aan de haar te komen, sluit ze Rapunzel op in een hoge toren. Zal Rapunzel op tijd bevrijd worden door de man uit haar dromen?

Rapunzel de musical verhaal

Een magische familievoorstelling

met een gouden randje!

Schitterende muziek en humor voeren de boventoon in deze glansrijke voorstelling geschikt voor de hele familie. Met Sita Vermeulen die de rol van zal Rapunzel spelen, mooie liedjes, prachtig decors en kostuums, en vele hilarische scènes belooft deze voorstelling een familiemusical te worden met een gouden randje!

Natuurlijk mogen alle kinderen ook verkleed komen naar het theater en meedoen aan de sprookjesverkleedwedstrijd. Trek je mooiste outfit uit de kast en meld je aan bij de sprookjesbalie. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs!

Ben jij betoverd door deze voorstelling? Kom dan na afloop naar de foyer van het theater en ga op de foto tijdens de uitgebreide meet & greet met alle acteurs.

De leukste Sprookjes spullen

In onze webshop Kids Toys World

Laat je betoveren en speel met de leukste sprookjes spullen. Zing mee met de liedjes uit de musical of tover jezelf om tot een échte prins of prinses!

Bezoek de shop

Ontdek onze live shows

Ontmoet nog meer van jouw favoriete idolen

Laat je ook verrassen en verwonderen door de leukste karakters uit onze andere voorstellingen.