Winnaar sprookjesverkleedwedstrijd

Heb jij in het theater ook meegedaan aan de Sprookjesverkleedwedstrijd? Bekijk wie er een magisch sprookjespakket heeft gewonnen!

Rapunzel

De Musical

Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester, beide winnaars van de Musical Award Beste Familiemusical, zet Van Hoorne Studios in theaterseizoen 2023-2024 de sprookjestraditie voort met Rapunzel de Musical. Deze glansrijke familiemusical is opnieuw een ware beleving is voor jong, maar ook voor oud! In de voorstelling komt het welbekende verhaal tot leven over het meisje met haar prachtige lange haren. Met betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is Rapunzel dé sprookjesmusical van het jaar!

  • 4+
  • 75 minuten
  • 88 theaters in Nederland

Show bij jou in de buurt

Aankomende shows van Rapunzel

7 juli 2024 | 13:00
Den Haag | World Forum Theater
Uitverkocht
7 juli 2024 | 16:00
Den Haag | World Forum Theater
Bestel tickets via NTK
Rapunzel de musical 3

Een nieuwsgierige prinses

op zoek naar die ene gouden schaar!

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Promobeeld rapunzel liggend

Een magische familievoorstelling

met een gouden randje!

Schitterende muziek en humor voeren de boventoon in deze glansrijke voorstelling geschikt voor de hele familie. Met Sita Vermeulen die de rol van zal Rapunzel spelen, mooie liedjes, prachtig decors en kostuums, en vele hilarische scènes belooft deze voorstelling een familiemusical te worden met een gouden randje!

Natuurlijk mogen alle kinderen ook verkleed komen naar het theater en meedoen aan de sprookjesverkleedwedstrijd. Trek je mooiste outfit uit de kast en meld je aan. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs!

Ben jij betoverd door deze voorstelling? Kom dan na afloop naar de foyer van het theater en ga op de foto tijdens de uitgebreide meet & greet met alle acteurs.

Beleef thuis nog meer plezier met Rapunzel!

Laat je betoveren en speel met de leukste sprookjes spullen. Zing mee met de liedjes uit de musical of tover jezelf om tot een échte prins of prinses!

 Download de theatercadeaubon

Ontdek onze live shows

Ontmoet nog meer van jouw favoriete idolen

Laat je ook verrassen en verwonderen door de leukste karakters uit onze andere voorstellingen.