Blijf op de hoogte!

Ben jij fan van Titus & Fien en wil je niets missen? Laat jouw gegevens dan nu achter. Zo ben jij als eerste op de hoogte van de leukste nieuwtjes over het groene duo en ontvang jij leuke, exclusieve berichten!

Titus & Fien Winterrevue

Het populaire, groene duo Titus en Fien, bekend van vele sprookjesvoorstellingen, TV en social media, komt na diverse succesvolle shows, deze winter terug met een gloednieuwe Titus & Fien Winterrevue! Laat je verrassen door een winters spektakel met natuurlijk de leukste grappen, sketches en de Oliebollenband. Deze onvergetelijke, hilarische show wil je niet missen!

De speellijst is op dit moment nog niet bekend. Naar verwachting volgt dit medio mei 2023. Niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • 4+
  • 75 minuten
  • Verwacht in december 2023

Show bij jou in de buurt

Aankomende shows van Titus & Fien

Titus fien winterrevue 1

Lachen, gieren en brullen

met Titus & Fien

Hé oliebol! Zet je schrap want na het succes van de Titus & Fien Winterrevue in 2022, komen jouw groene vrienden terug met een gloednieuwe show. Dat wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen! Ook deze winter maken Titus en Fien weer van alles mee. Maar, zoals altijd met het hilarische duo, gaat dat niet helemaal vanzelf. Waar Fien alles in goede banen probeert te begeleiden, kan Titus het niet laten om de leukste grappen uit te halen. Dat belooft een gezellige winterse chaos te worden…

De Titus & Fien Winterrevue is met een prachtig decor, live orkest, grote hits, hilarische sketches en grappen en grollen een heerlijk uitje voor de hele familie!

Titus fien winterrevue 2

Kom verkleed

en ga op de foto!

Trek je meest feestelijke, gekke en natuurlijk groene kleding uit de kast, want Titus en Fien roepen alle bezoekers op om ‘Groen & Gek’ verkleed te komen naar de voorstelling. Degene met de mooiste creatie ontvangt na afloop een Titus & Fien verrassingspakket. Uiteraard komen Titus en Fien na afloop van de voorstelling naar de foyer van het theater om met jou op de foto te gaan!

De leukste Titus & Fien spullen

In onze webshop Kids Toys World

Lach thuis ook om de grappen van Titus & Fien met de Titus tegeltjes kalender, speel met de knuffels van Titus én Fien of ga op stap met de Titus & Fien rugzak. De leukste Titus & Fien spullen vind je in onze webshop! Of geef een theaterticket cadeau en download de cadeaubon.

 

Bezoek de shop Download de cadeaubon

Banner titus en fien shop 1

Ontdek onze live shows

Ontmoet nog meer van jouw favoriete idolen

Laat je ook verrassen en verwonderen door de leukste karakters uit onze andere voorstellingen.