Van Hoorne Studios kinder- en familiemusicals in 2024

In 2024 met de kinderen naar een musical? Wat dacht je van een geweldige Fien & Teun, Peppa Pig of Rapunzel kindermusical ? Alle geliefde kinderhelden komen tot leven op het podium tijdens de musicals van Van Hoorne Studios! 

Bekijk hieronder alle musicals in 2024.

Beleef magische momenten met Van Hoorne Studios

Bij ons draait alles om het creëren van magische momenten voor kinderen door middel van betoverende musicals vol avontuur, humor en muziek.

In 2024 hebben we opnieuw een onvergetelijke reeks voorstellingen, waarbij alle geliefde kinderhelden tot leven komen op het podium.

Voor iedereen vanaf 2 jaar

Bij Van Hoorne Studios begrijpen we dat de liefde voor theater al op jonge leeftijd begint. Daarom zijn onze shows geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. We willen de kleintjes de kans geven om de magie van live theater te ervaren en mee te worden genomen op deleukste avonturen.

Onze voorstellingen zijn speciaal afgestemd op de jongste doelgroep en zorgen voor een interactieve en educatieve ervaring.

Bezoek een musical in Nederland of België

Wij kijken ernaar uit om jou en de  kinderen te verwelkomen bij onze voorstellingen Nederland en België in 2024. Van Hoorne Studios staat garant voor kwaliteit, plezier en educatieve ervaringen voor jong en oud. 

Blijf op de hoogte van onze aankomende musicals en reserveer je kaartjes eenvouding online.

Tickets musical 2024 bestellen