Overzicht
17 maart 2022

De cast van Assepoester De Musical is bekend

De Sprookjesmusicals van Van Hoorne Studios zijn inmiddels een ware traditie geworden. Daarom keert Van Hoorne Studios ook in 2022 - 2023 terug met een magische sprookjesvoorstelling, namelijk Assepoester De Musical. In deze betoverende musical voor jong en oud wordt het romantische verhaal over het meisje Assepoester dat door haar stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen.

In deze magische sprookjesvoorstelling speelt Aimeé de Pater als Assepoester: een slim, sprankelend meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. Kelvin Wormgoor zal de rol van Prins Victorian op zich nemen en samen met Aimée het prachtige nieuw sprookjespaar vormen.  Als laatst kent de cast ook veelal bekende namen, die vaker in Van Hoorne producties te zien zijn geweest. Zo zullen Stijn Mac Gillavry, Mitch Blaauw, Marisa van der Meer en Iris Warmolts terugkeren in een geheel nieuwe rol.

Assepoester De Musical zal vanaf september 2022 te zien zijn in de Nederlandse theaters. De kaartverkoop voor deze voorstelling start naar verwachting medio mei.