Overzicht
20 december 2023

De eerste beelden van het nieuwe Fien & Teun bioscoopavontuur!

Na de aankondiging dat het geliefde boertje en boerinnetje, Fien en Teun, dit voorjaar terugkomen naar de bioscoop, zijn nu de eerste beelden van de nieuwste film 'Fien & Teun: Circus op de boerderij' gepubliceerd. Het nieuwe bioscoopavontuur is na het succes van ‘Fien & Teun – Het Grote Dierenfeest’ (2021) en ‘Fien & Teun Gaan Kamperen’ (2023) het derde bioscoopavontuur van het boertje en boerinnetje. De eerste beelden zijn veelbelovend. De allerkleinsten kunnen samen met hun familie vanaf 7 februari genieten van deze onvergetelijke bioscoopervaring.

Het verhaal van ‘Fien & Teun: Circus op de Boerderij’
Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze gelijk wat de perfecte verrassing gaat zijn: ze gaan een circusvoorstelling maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer. Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun gelijk heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk... Tijdens het goochelen verdwijnt per ongeluk Mevrouw Konijn en dan dreigt het hele feest niet door te kunnen gaan. Lukt het Fien en Teun nu nog wel om het circus op tijd af te krijgen voor de verjaardag van Sebastiaan?

Over Fien & Teun
Fien & Teun is, door de inzet van Van Hoorne Entertainment, de laatste jaren uitgegroeid tot een populair kindermerk dat niet meer weg te denken is uit vele Nederlandse huiskamers. Fien en Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen die spelenderwijs het leven op hun boerderij ontdekken. Daar beleven ze de leukste avonturen met hun vriendjes en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel.

Sinds 2014 zijn het boertje en boerinnetje te zien bij RTL. Inmiddels hebben ze al 5 jaar hun eigen themapark, Avonturenboerderij Molenwaard, en hebben zij sinds 2021 ook een eigen resort, Familie Resort Molenwaard. Daarnaast zijn de twee elk theaterseizoen te zien in het theater met een eigen show en is er een breed merchandise assortiment ontwikkeld.

De Fien & Teun Film
Net als de eerder verschenen films van Fien & Teun, wordt ‘Fien & Teun: Circus op de Boerderij’ geproduceerd door merkeigenaar, Van Hoorne Entertainment, in coproductie met het Vlaamse Montana Media. De distributie van de film is in handen van Dutch FilmWorks.