Overzicht
23 oktober 2023

Een spetterende première voor Peppa Pig Live!

Afgelopen zondag, 22 oktober 2023, is de nieuwste voorstelling van het populaire kindermerk Peppa Pig ‘PEPPA PIG Live! – Peppa op Avontuur’ in première gegaan in Schouwburg Amstelveen. Het is de derde voorstelling over Peppa en haar vriendjes, die producent Van Hoorne Studios in samenwerking met  merkeigenaar Hasbro naar de Nederlandse theaters brengt. Tijdens de premièrevoorstelling genoot het publiek van deze vrolijke show, wat ook veel vernieuwing kent door de nog grotere poppen. Na afloop was iedereen vol lof.

Dat ‘Peppa Pig Live! Peppa op Avontuur’ nu al zo goed ontvangen wordt bij het publiek is mede te danken aan de toegankelijkheid van de show. Het meezingen en dansen met Peppa en haar vriendjes maakt ‘Peppa Pig Live! - Peppa op Avontuur’ een perfecte eerste kennismaking met theater voor jonge kinderen.

In het nieuwe theateravontuur bereiden het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes zich voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan. Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! Tijdens de voorstelling kan het publiek meezingen en -dansen met de leukste liedjes en zich laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel.

Met de première achter de rug, kijkt de gehele cast uit om verder het land door te reizen en de voorstelling te laten zien aan een groot publiek door heel Nederland. ‘PEPPA PIG Live! – Peppa op Avontuur’ is tot en met 23 juni 2024 te zien in grote theaters door heel Nederland. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via Van Hoorne.