Overzicht
9 juni 2023

Repetities PAW Patrol® Live! zijn begonnen

Na twee zeer succesvolle tours in 2019 en 2022 is Van Hoorne Entertainment verheugd om de populaire internationale show PAW Patrol Live! "De Grote Race" terug te brengen naar een selectief aantal grote theaters in Nederland en België. De tour start op 17 juni in Roosendaal en speelt tot 23 september in 15 verschillende theaters door heel Nederland en België. Onder het genot van een smakelijke taart werd de start van de repetitieperiode gevierd en de cast bekend gemaakt.

Zowel bekende als nieuwe gezichten vormen samen de cast voor PAW Patrol Live! “De Grote Race”. Terugkerende castleden zijn: Wout Verstappen, Genevieve Lobo, Saffira Ben Hammouda, Max van Waard en Sabrine Hallewas. Samen met nieuwe castleden, Jimi Hendrikse, Guus Boswinkel, Sam Weytjens, Sandy Huisman, Alyssa Luypeart, Nicole van Beest en Maarten van Schalm, is de cast compleet.

Het verhaal
De dag van de grote race in Avonturenbaai is aangebroken! Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? Met behulp van hun unieke vaardigheden en teamwork laten de pups zien dat "geen klus te groot en geen pup te klein" is. Door de unieke verhaallijn en vrolijke muziek, leren Ryder en de pups het publiek belangrijke sociale vaardigheden zoals samenwerken en het oplossen van problemen terwijl ze verschillende heldhaftige reddingen verrichten tijdens hun race naar de finish.

PAW Patrol Live! "De Grote Race" is de perfecte manier voor gezinnen om herinneringen voor het leven te maken en biedt kinderen een mooie eerste kennismaking met live-theater. Sinds het debuut in het najaar van 2016 hebben meer dan 5,5 miljoen mensen PAW Patrol Live! gezien, en biedt het fans in meer dan 40 landen een onvergetelijke productie in Broadway-stijl. De voorstelling is een interactieve liveshow, die het publiek aanmoedigt om mee te doen. Klassieke decors, samen met een hightech videomuur, nemen gezinnen visueel mee naar een authentieke PAW Patrol-omgeving, inclusief locaties uit de tv-serie, zoals Avonturenbaai, de uitkijktoren, zeehonden eiland, boer Yumi’s boerderij en Jake’s berg.

PAW Patrol Live! “De Grote Race” is een unieke beleving voor kinderen en hun familie. De voorstelling is van 17 juni t/m 23 september 2023 exclusief te zien in verschillende theaters in Nederland en België. Tickets voor de voorstelling zijn te koop via www.pawpatrollive.nl.