Overzicht
3 oktober 2022

Succesvolle première Assepoester De Musical

Afgelopen zondag, 2 oktober 2022, is de nieuwe sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Studios, Assepoester De Musical, met groot succes in première gegaan. In een uitverkocht Theater Zuidplein keek iedereen naar het beeldschone verhaal van Assepoester, een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven.

In deze sprookjesvoorstelling van volgt het publiek Assepoester, een meisje dat in huis al het werk moet doen. Ondertussen besluit Prins Victorian een bal te houden, om het meisje van zijn dromen te vinden. Helaas verbiedt Assepoesters stiefmoeder haar naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter. Dan verschijnt er een goede fee en krijgt Assepoester die ene kans! Zou het haar lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de Prins te veroveren?

Assepoester De Musical is een magische familiemusical van Van Hoorne Studios. Al vele jaren op rij zijn de sprookjesmusicals van de producent echte publiekstrekkers. Zo won hun productie, Belle en het Beest De Musical, in 2022 zelfs een Musical Award. Door de humor en de grappige twist in het bekende verhaal, zijn de sprookjesmusicals van de producent een heerlijk uitje voor de hele familie.

Tijdens de premièrevoorstelling kon het publiek al genieten van de flinke dosis humor, betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en het schitterende decor en kostuums. Na afloop van de premièrevoorstelling kreeg de cast een staande ovatie en mochten alle kinderen op het podium komen om samen met hen op de foto te gaan.

Nu staat de gehele cast te popelen om verder te reizen en deze sprookjesmusical te laten zien aan een groot publiek door heel Nederland. Assepoester De Musical is tot en met 11 juni 2023 te zien in grote theaters door heel Nederland.