Overzicht
18 januari 2023

Van Hoorne Entertainment breidt uit naar Duitsland

Al jarenlang maakt Van Hoorne Studios het voor kinderen in binnen- en buitenland mogelijk om hun favoriete idolen te ontmoeten in het theater, door het produceren van diverse familievoorstellingen. Om de ambitie van Van Hoorne Studios na te streven en kinderen op iedere plek en elk moment te verrassen, opent de producent dit jaar ook een kantoor in Keulen.

Sinds 2014 is Van Hoorne Studios actief op de Duitse markt, en produceerden zij in samenwerking met het Duitse Theater auf Tur, verschillende familievoorstellingen als Brandweerman Sam Live! Zo bezocht deze held van de buurt al vele honderden theaters door Duitsland. Nadat Theater auf Tour besloot te stoppen, heeft Van Hoorne Entertainment besloten de activiteiten van dit bedrijf over te nemen en de verschillende theaterproducties van Van Hoorne Entertainment zelf naar de Duitse theaters te brengen.

Daarbij heeft Van Hoorne Studios ook de ambitie om kinderen in Duitsland meer kennis te laten maken met het boertje en boerinnetje, Fien & Teun, en zo de Duitsers enthousiast te maken over Nederland en een bezoek aan ons land.