Overzicht
29 april 2022

Van Hoorne Entertainment wint een Musical Award met Belle en het Beest De Musical!

Van Hoorne Studios is apetrots! Afgelopen donderdagavond, 28 april 2022, werd tijdens het Musical Award Gala bekendgemaakt dat hun voorstelling Belle en het Beest De Musical een Musical Award heeft gewonnen. Het was dit jaar voor het eerst dat er een Musical Award was voor familiemusicals, wat de winst hiervan extra bijzonder maakt.


Belle en het Beest De Musical ging naar huis met de Musical Award Leukstetickets.nl Publieksprijs 2022, waarvan de winst werd bepaald door het aantal stemmen van het publiek. Na verschillende spannende stemrondes bleek dat maar liefst 45% van de stemmen naar Belle en het Beest De Musical was gegaan en daarmee is Van Hoorne Studios de grote winnaar. Het Musical Award Gala 2022 werd live uitgezonden op NPO 1. Actrice en Zapp presentatrice Fenna Ramos was degene die de prijs mocht overhandigen aan Michael van Hoorne, CEO van Van Hoorne Studios wie tevens ook de rol van Titus vervult in deze bekroonde musical. “Ongekend trots en zó blij! Deze prijs is voor al die 350 collega’s die dagelijks klaar staan voor ons bedrijf en onze droom”, aldus Michael van Hoorne.


De sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios zijn al vele jaren op rij echte publiekstrekkers. Elk jaar brengen zij weer een ander sprookje naar het theater. Door veel humor aan het verhaal toe te voegen, maken zij van de soms wat spannende sprookjesverhalen een verhaal met een twist waardoor het leuk is voor de hele familie!


Belle en het Beest De Musical is t/m juli 2022 te zien in de Nederlandse theaters. Vanaf september 2022 zal Van Hoorne Studios de Nederlandse theaters bestormen met een nieuwe sprookjesmusical, namelijk Assepoester De Musical.