Overzicht
5 maart 2024

Van Hoorne Studios brengt De Kleine Zeemeermin De Musical met Sita Vermeulen en Natascha Molly in de hoofdrol

Van Hoorne Studios kondigt met trots aan dat zij hun jarenlange sprookjestraditie in theaterseizoen 2024-2025 voortzetten met ‘De Kleine Zeemeermin De Musical’. Na het wereldberoemde sprookje ook in theaterseizoen 2018/2019 naar het theater gebracht te hebben, komt Van Hoorne Studios dit seizoen terug met een vernieuwde versie van deze betoverende sprookjesmusical. Wat de productie extra bijzonder maakt is dat de rol van de Kleine Zeemeermin zal worden gespeeld door niet één, maar twee musicaltalenten. Namelijk, Sita Vermeulen en Natascha Molly.

Sita Vermeulen en Natascha Molly zullen elkaar afwisselen in de rol van de Kleine Zeemeermin. Voor de fans van Van Hoorne Studios zal Sita Vermeulen als prinses geen onbekende zijn, gezien zij al vele jaren onderdeel is van de sprookjesmusicals van Van Hoorne Studios. Aan de andere kant zullen musicalfans Natascha Molly kunnen kennen van haar deelname aan het tv-programma "Op zoek naar Maria" en haar rollen in producties als "14 De Musical" en Disney's "AIDA". Nu zal zij zich voor het eerst aansluiten bij een productie van Van Hoorne Studios. "Ik kijk enorm naar uit om De Kleine Zeemeermin te spelen en dit prachtige verhaal tot leven te laten komen. Zelf ben ik altijd gek geweest op sprookjes, dus het spelen van deze stoere, lieve en dappere zeemeermin is toch wel echt een kinderdroom! We gaan er iedere show een feest van maken!" Aldus Natascha.

In de Kleine Zeemeermin De Musical zal het publiek meegenomen worden naar de oceaan waar de Kleine Zeemeermin woont. Met haar golvende haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en ze wil niets liever dan bij hem zijn. Maar zij woont in de zee en hij op het land! Ze gaat op zoek naar iemand die kan helpen haar wens te vervullen. Maar, ze krijgt alleen hulp in ruil voor haar stem! En wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin… Zal het haar lukken de prins ooit weer te zien?

De Kleine Zeemeermin De Musical zal vanaf augustus 2024 te zien zijn in verschillende theaters door heel het land. De kaartverkoop voor deze voorstelling start naar verwachting medio mei. Lees hier meer over deze musical.