Fien & Teun

Ontmoet het allerleukste boertje en boerinnetje, Fien & Teun, en geniet van verrassend veel vermaak en het leukste live-entertainment.

Fien en Teun

Fien & Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen die al spelenderwijs het Hollandse landleven ontdekken op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier wonen ze samen met hun vader, moeder en al hun dierenvriendjes. Samen met de dierenvriendjes beleven ze de leukste avonturen. Op de boerderij leren Fien & Teun van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst  van voedsel. Je kunt Fien & Teun in het echt ontmoeten op Avonturenboerderij Molenwaard, waar jullie samen meer kunnen leren over de boerderij. Ook zijn Fien en Teun altijd te vinden op Familieresort Molenwaard, waar je bij ze kan blijven slapen.

Wist je dat Fien & Teun vanaf 4 februari te zien zijn in de bioscoop met hun nieuwe film? 

Bestel je tickets!

Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op de boerderij. Het boertje en boerinnetje nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de leukste parkshows.

Ook kun je bij ze komen logeren op Familie Resort Molenwaard. Slaap als een écht boertje of boerinnetje in een Fien & Teun Boerderijtje en ervaar de échte Hollandse poldergastvrijheid. Met jouw Polderpaspoort ga je met Fien en Teun, in jouw huisje, op het park en in de omgeving op een spannende ontdekkingstocht. Ren en vlieg door de Speelschuur, help de dierverzorger, ga op bezoek bij een echte boer, knutsel een insectenhotel, speel mee met echte Oudhollandse spellen of neem deel aan één van de vele andere leuke activiteiten. 

Show bij jou in de buurt

Fien teun 654cdaa610957

Even voorstellen!

Fien en Teun zijn twee vrolijke karakters met hun eigen merk, vele merchandise, tv-serie, theatershows, films, muziek gethematiseerd themapark Avonturenboerderij Molenwaard en gethematiseerd vakantiepark Familie Resort Molenwaard.

Fien

Fien is zes jaar en beleeft samen met haar broertje Teun de leukste avonturen op hun boerderij in het dorpje Molenwaard. Fien is gek op haar dierenvriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Stip de pony, Mike & Molly de schaapjes en Pim haar hondje. Ook leert ze haar broertje Teun allemaal leuke dingen over de boerderij en de dieren.

Teun

Teun is vier jaar en het jongere broertje van Fien. Hij woont net als zijn zus op hun boerderij in het dorpje Molenwaard. Hij is heel nieuwsgierig en soms ook wel een beetje ondeugend. Teun vindt het heel leuk om in zijn moestuin te spelen en hier de plantjes te verzorgen.

Zingen en dansen met Fien en Teun

Fien & Teun zijn vaak te vinden in het theater, waar zij de leukste shows geven vol met liedjes, dansjes en educatieve elementen. Hier kun je live meezingen, -dansen en -spelen met Fien & Teun. Ook op Avonturenboerderij Molenwaard geven Fien en Teun de leukste shows voor kinderen om met elkaar te dansen en te zingen. Op Familie Resort Molenwaard kun je dagenlang genieten van de leukste Fien & Teun shows vol met liedjes, dansjes en spelletjes.

Maar mee zingen en dansen met Fien & Teun kan ook thuis. In hun eigen serie beleven Fien en Teun, samen met hun dierenvriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Stip de Pony, Pim de hond en schaapjes Mike & Molly, de leukste avonturen op de boerderij. De tv-serie ‘Fien & Teun’ en alle videoclips zijn online te zien op Van Hoorne KIDS TV. Ook hebben Fien & Teun twee eigen films waarin zij weer een heel nieuw avontuur beleven. Eén van deze films is ook te vinden op Netflix. In februari 2024 komt er weer een gloednieuwe Fien & Teun bioscoopfilm uit: Circus op de Boerderij. Alle muziek van Fien & Teun is te beluisteren op Spotify zodat je elke dag mee kunt zingen met de leukste liedjes.


YOUTUBE  SPOTIFY

Fien teun show

De leukste Fien & Teun spullen

In de webshop, op de Avonturenboerderij en op Familie Resort Molenwaard vind je de leukste Fien & Teun artikelen. Beleef de leukste avonturen met Fien en Teun in hun vrolijke (voor)leesboeken, knuffel met de zachtste Fien of Teun knuffels, zing mee met de cd, knutsel in het Fien & Teun Doeboek of ga lekker naar buiten en ga aan de slag met de harkjes, schepjes, gietertjes, handschoentjes en kaplaarsjes in een Fien of Teun overall.

 

FIEN & TEUN WEBSHOP

Fien en teun

De dierenvriendjes van Fien en Teun

Op de boerderij beleven Fien en Teun de leukste avonturen met hun dierenvriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe, Pim de Hond, Stip de Pony en de schaapjes Mike & Molly.

Stip de Pony

Stip de Pony

Stip is een ondeugende, grappige en lieve Shetlandpony vol met stippen. Hij is kampioen ontsnappen en door de modder rollen en is altijd in voor een avontuur en een lekker hapje.

Mike en Molly

Mike en Molly

Mike en Molly zijn de vriendjes van Fien & Teun voor de allerkleinsten. Het is altijd feest en samen beleven zij de leukste  avonturen. 

Rosa de Koe

Rosa de Koe

Rosa de koe woont op de boerderij bij Fien en Teun. Rosa is vier jaar en is daarmee de oudste van de boerderijdieren!

Pim de Hond

Pim de Hond

Pim is de hond van Fien en Teun. Hij is altijd bij Fien en Teun in de buurt en speelt graag verstoppertje met hen! Pim is erg nieuwsgierig en daarom altijd in voor nieuwe avonturen.

Sebastiaan het Varken

Sebastiaan het Varken

Sebastiaan is een varkentje en is drie jaar oud. Hij is altijd vrolijk, houdt heel erg van lekker eten en is de hele dag op zoek naar iets lekkers. Het allerliefste eet hij een lekker appeltje.