Fien & Teun

Ontmoet het allerleukste boertje en boerinnetje, Fien & Teun, en geniet van verrassend veel vermaak en het leukste live-entertainment.

Fien en Teun

Fien en Teun wonen op hun boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven hier de leukste avonturen met al hun dierenvriendjes en leren op de boerderij van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Fien & Teun kun je in het echt ontmoeten op Avonturenboerderij Molenwaard en Vakantiepark Molenwaard. Er is veel vermaak en het leukste live-entertainment voor de jongste leeftijden. 

Bij Avonturenboerderij Molenwaard kun je je boerderijdiploma halen en genieten van de vrolijke educatieve shows die Fien en Teun opvoeren. Ook kun je bij ze komen logeren op Vakantiepark Molenwaard en je Polderpaspoort behalen als écht boertje of boerinnetje.

Show bij jou in de buurt

Fienenteun tv

Even voorstellen!

Fien en Teun zijn twee karakters met hun eigen merk, vele merchandise, tv-serie, muziek, gethematiseerd themapark én vakantiepark. 

Fien
Fien is zes jaar en beleeft samen met haar broertje Teun de leukste avonturen op hun boerderij in het dorpje Molenwaard. Fien is gek op al haar dierenvriendjes waaronder: Sebastiaan het varkentje, Rosa de koe, Stip de pony en Pim haar hondje. Ook leert ze haar broertje Teun over de boerderij en de dieren.

Teun
Teun is vier jaar en het jongere broertje van Fien.Teun is net als zijn zus altijd aanwezig op de boerderij. Hij is heel nieuwsgierig en soms ook wel een beetje ondeugend. Teun vindt het heel leuk om in zijn moestuin te spelen en hier de plantjes te verzorgen. 

Zingen en dansen met Fien en Teun

In hun eigen serie beleven Fien en Teun, samen met hun dierenvriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en schaapjes Mike & Molly, de leukste avonturen op de boerderij. De tv-serie ‘Fien & Teun’ en alle videoclips zijn online te zien op Van Hoorne KIDS TV. Alle muziek van Fien & Teun is te beluisteren op Spotify.

Live meedansen en -spelen met Fien en Teun? Kom gezellig naar Avonturenboerderij Molenwaard. Regelmatig geven Fien en Teun een leuke show voor kinderen om met elkaar te dansen en zingen. 

YOUTUBE  SPOTIFY

Fien teun tv seizoen 3 006

De leukste Fien & Teun spullen

In de webshop en op de Avonturenboerderij vind je alle Fien & Teun-artikelen! Beleef de leukste avonturen samen met Fien en Teun in hun vrolijke (voor)leesboeken. Knuffel met de Fien- of Teun-knuffel, zing mee met de cd, knutsel in het Fien & Teun Doeboek of ga zelf lekker buiten aan de slag met de harkjes, schepjes, gietertjes, handschoentjes en kaplaarsjes in je eigen Fien- of Teun-overall. Zo wordt werken in de tuin wel héél leuk!

 

FIEN & TEUN WEBSHOP

Fien en teun

De dierenvriendjes van Fien en Teun

Op de Avonturenboerderij beleven ze de leukste avonturen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de Koe, Pim de Hond en Stip de Pony.

Stip de Pony

Stip de Pony

Stip is een ondeugende, grappige en lieve Shetlandpony vol met stippen. Hij is kampioen ontsnappen en door de modder rollen en is altijd in voor een avontuur en een lekker hapje.

Mike en Molly

Mike en Molly

Mike en Molly zijn de vriendjes van Fien & Teun voor de allerkleinsten. Het is altijd feest en samen beleven zij de leukste  avonturen. 

Rosa de Koe

Rosa de Koe

Rosa de koe woont op de boerderij bij Fien en Teun. Rosa is vier jaar en is daarmee de oudste van de boerderijdieren!

Pim de Hond

Pim de Hond

Pim is de hond van Fien en Teun. Hij is altijd bij Fien en Teun in de buurt en speelt graag verstoppertje met hen! Pim is erg nieuwsgierig en daarom altijd in voor nieuwe avonturen.

Sebastiaan het Varken

Sebastiaan het Varken

Sebastiaan is een varkentje en is drie jaar oud. Hij is altijd vrolijk, houdt heel erg van lekker eten en is de hele dag op zoek naar iets lekkers. Het allerliefste eet hij een lekker appeltje.