Mike en Molly

Mike en Molly zijn de vriendjes van Fien & Teun voor de allerkleinsten. Het is altijd feest en samen beleven zij de leukste  avonturen. 

Mike en Molly

Mike en Molly zijn de schaapjes van Fien & Teun. Ze zijn net als Fien & Teun broer en zus en hebben allebei een lekkere warme wollen witte vacht. Als je goed kijkt, zie je dat Molly een bloempje op haar hoofd heeft. Verder zijn ze gek op spelen en gaan samen graag op onderzoek uit naar vers groen gras. Daarbij komen ze elke keer voor nieuwe uitdagingen te staan die zij samen moeten overwinnen. 

Mike houdt er van over hoge hekken te springen. Molly vindt dat altijd een beetje spannend. Zij graast liever in de wei of gaat op bezoek bij één van de andere boerderijdieren. Hun lievelingsmaal is hooi en als Fien en Teun hun voerbak vullen, mekkeren ze erop los. Meeh! 

Show bij jou in de buurt

Mm land

Mike & Molly Land

‘Mike en Molly Land’ is een buitenspeelparadijs bij Avonturenboerderij Molenwaard voor de allerkleinste bezoekers met onder meer interactieve speel- en leeractiviteiten. Denk aan: Mike & Molly-loopfietsjes, -wipkippen, een -glijbaan en een zandbak! Ook kun je knuffelen met échte schaapjes en genieten van een leuke boerenkartheatershow. Dit themagebied is specifiek ontwikkeld voor de allerjongste bezoekers van het themapark.

Naar de avonturenboerderij

Boerenkartheatershow

Bij de Boerentheaterkar in Mike en Molly Land maak je in een interactieve, vrolijke en ontzettend lieve voorstelling kennis met de leukste schaapjes van Fien en Teun: Mike en Molly. Ben je ook zo benieuwd welk avontuur deze schaapjes vandaag weer hebben meegemaakt? Kom dan langs en ga met ze mee in hun muzikale reis op zoek naar lekker vers groen gras.

Boerenkartheater

Mm boerenkartheatershow

De leukste Mike & Molly spullen

De leukste producten van Mike en Molly vind je in onze webshop. Beleef het leukste avontuur met het hardkartonnen prentenboekje, 'Het Hek' óf knuffel er gezellig op los met de Molly Knuffel!

BEZOEK DE SHOP

Kidstoysworldpackshot0155jpghighres removebg preview