Mike en Molly

Mike en Molly zijn de vriendjes van Fien & Teun voor de allerkleinsten. Het is altijd feest en samen beleven zij de leukste  avonturen. 

Mike en Molly

Mike en Molly zijn de schaapjes van Fien & Teun. Ze zijn net als Fien & Teun broer en zus en hebben allebei een lekkere warme wollen witte vacht. Als je goed kijkt, zie je dat Molly een bloempje op haar hoofd heeft. Verder zijn ze gek op spelen en gaan samen graag op onderzoek uit naar vers groen gras. Daarbij komen ze elke keer voor nieuwe uitdagingen te staan die zij samen moeten overwinnen. 

Mike houdt er van over hoge hekken te springen. Molly vindt dat altijd een beetje spannend. Zij graast liever in de wei of gaat op bezoek bij één van de andere boerderijdieren. Hun lievelingsmaal is hooi en als Fien en Teun hun voerbak vullen, mekkeren ze erop los. Meeh! 

Abmw24 05 20233840webformaat

Beleef de leukste avonturen in Molenwaard!


Avonturenboerderij Molenwaard

Kom spelen en ontdekken met de liefste schapenvriendjes! Op Avonturenboerderij Molenwaard kan je het boerenlandleven ontdekken en vind je de leukste attracties. Op de boerderij is ook themagebied 'Mike & Molly Land'. In dit buitenspeelparadijs kunnen de allerkleinste bezoekers spelen op loopfietsjes, wipkippen en roetsjen van de glijbaan! Ook geven Mike & Molly hier een vrolijke, muzikale show en kan je met de schapenvriendjes op de foto! Dit themagebied is specifiek ontwikkeld voor de allerjongste bezoekers van het themapark.

Naar de Avonturenboerderij

Familie Resort Molenwaard

Schaapjestellen met Mike & Molly kan op Familie Resort Molenwaard. Op het vakantiepark kan je geheel in stijl van Mike &  Molly verblijven in een van de gethematiseerde woningen. Op het park is genoeg te beleven! Zo is er volop entertainment en is er een spectaculaire parade waar jij Mike & Molly in het écht kan ontmoeten! 

Naar het vakantiepark

Eindeloos veel plezier!


Mike & Molly op TV!

In het voorjaar van 2023 waren Mike & Molly voor het eerst te zien met hun eigen animatieserie op TV!  In deze serie beleven Mike en Molly de leukste avonturen op de boerderij terwijl ze op zoek zijn naar een voorwerp in de rommelschuur. De afleveringen zijn nu terug te kijken op YouTube.

Kijk naar Mike & Molly op YouTube

Alles over Mike & Molly

Wil je meer ontdekken over Mike & Molly? Neem dan ook eens een kijkje op hun eigen website!

Naar de website

9f3a4661 1

De leukste Mike & Molly spullen

Ook thuis kan je de leukste avonturen beleven met Mike & Molly. De schapenvriendjes hebben een eigen babylijn met speelgoed, boeken en kleding voor de allerkleinsten. Leuk om te geven als kraamcadeautje of gewoon voor jezelf!

BEZOEK DE SHOP

Kidstoysworldpackshot0155jpghighres removebg preview